Меню

Избрани новини

Фен зона

Радо от „Братя” изпадна в тежък шок след катастрофа

Актьорът е любител на бързите скорости

 

Мартин Димитров, нашумял с ролята на Радо Андреев от сериала на „Братя”, изживява тежък шок цели две седмици след като едва не уби човек при катастрофа в центъра на София. Той удари велосипедист с мотора си. Човекът по чудо остана жив, но е с множество травми.

 

Звездата от „Братя” най-вероятно ще трябва да посещава специалист, за да се освободи от стреса след катастрофата, смятат представители на артистичните среди у нас.

 

Любителят на високите скорости все още не можел да се възстанови от ужаса, който преживял, удряйки човек на пътя. Той бил благодарен на  съдбата, че велосипедистът е жив. В противен случай, освен че го заплашва съдебен процес и затвор, той е трябвало да се бори и със съвестта си. Споделял, че ако човекът е починал, нямало да си го прости до края на живота си.

 

 

Още по-благодарен бил актьорът за това, че приятелката му, която е пътувала с него на мотора, е почти невредима. 23-годишното момиче се отърва само с разкъсно-контузна рана. Затова пък 30-годишният велосипедистът е със счупване на бедрото, черепно-мозъчна травма, но без опасност за живота, стана ясно след катастрофата.

 

Инцидентът се случи на 20 юни в самия център на София – близо до кръстовището на бул. „Патриарх Евтимий” и ул. „Г. С. Раковски”. Сигналът за катастрофата е подаден около 9,30 часа сутринта. Актьорът сподели пред NOVA, че колоездачът внезапно изскочил на пътя, без да се огледа и е бил със слушалки, така че не чул приближаващия мотор.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати