Меню

Избрани новини

Фен зона

Зрителите се питат: Защо Йоанна Темелкова напусна „Братя“?!

Актрисата отсъства от четвъртия сезон на поредицата

 

Йоанна Темелкова е обърнала гръб на сериала "Братя" заради нова лента.


Екранната Лора изчезна от поредицата, а това провокира куп въпроси ще я видим ли отново. Подобна беше ситуацията и с Калин Врачански, който беше изгонен заради конфликт с екипа.

 

Зрителите се чудят дали такъв е случаят и с Темелкова, която в момента обикаля Европа с приятелите си от "Заввръщане".

 

Стана ясно обаче, че актрисата няма да се завърне в образа на Лора, когато тя обяви, че се сбогува с героинята си от хитовата кримка на NOVA.

 

"Благодаря ти, Лора! За мен беше чест! Благодаря за уроците, които ми даде! Благодаря ти за емоциите, които предизвика у мен! Включително и за гнева! Не всичко от теб успях да понеса, но те обичам", написа актрисата през септември м.г. в Инстаграм.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от yoannatemelkova_official (@yoanna_temelkova)

 

Темелкова разкри подробности и за последния си снимачен ден:

 

"Днес приключихме снимки на 3-ти сезон на “Братя” - емоционален момент за всички ни. Изчислих, че с екипа сме били заедно по 12 часа всеки ден общо: 372 дни (за всички три сезона)! Голямо семейство, което много се обича сме си ние… Не ме питайте дали ще има четвърти сезон, догледайте си този. Ние сме безкрайно щастливи, че се вълнувате “Какво ще стане?!” и че имате и своя версия за развитието на сюжета! Всичко това означава, че екипът си е свършил работата".

 

Зрителите обаче останаха недоволни:

 

"Всъщност без Лора сериалът ще загуби чара си!", "Просто не мога да си представя филма без тази луда любов!", "Ужас! Не вярвам, докато не видя!", гласят само част от многобройните коментари в мрежата.

 

В новия четвърти сезон на "Братя", който вече се върти от 22:30 ч. по NOVA, основната тема е свободата да избереш собствения си път и да го отстояваш с всички възможни средства.

 

Това е сезонът на манипулациите и задкулисните игри, а съдбата зловещо ще настрои героите всеки срещу всеки, без да са сигурни кой е приятел и кой враг. 

 

Към звездния актьорски каст се присъединяват Неда Спасова, Веселин Калановски, Веселин Петров, Анастасия Левордашка и други.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза