Меню

Избрани новини

Риалити

Геро недоволен от кошмарното управление на страната! Мислел да емигрира!

Според него положението в държавата е отчайващо, за малко щял да тръгне със Зуека!

 

Управлението в страната очевидно търпи критики, а положението изглежда все по-безнадеждно, щом популярни лица избират да напуснат родината и да търсят по-добър живот в странство.

 

Герасим Георгиев - Геро също бил на косъм да последва своя колега Васил Василев - Зуека - да си стегне куфарите и да напусне страната.

 

Единственото, което било спирачка в намерението му да каже "сбогом" на родината, била възрастта му. Актьорът е на 48 години и се притеснявал, че ще му бъде трудно да започне от нулата."Моето търпение взе да се изчерпва. За всеки е обидно да работи в тази държава. Тя ни обижда всеки ден. Затова да не се питаме защо Терминал 2 е пълен", обясни желанието си за емиграция Геро.

 

Актьорът призна в интервю, че "ако е компютърен специалист или музикант", отдавна е щял да си потърси щастието извън България. За него сегашното дередже на страната ни е повече от отчайващо. Българите, твърди екранният Зорба, страдали от стокхолмски синдром - харесвали похитителите си.

 

Топкомикът в пиесата "Без асансьор" с колегите си Мак Маринов, Леонид Йовчев и Филип Аврамов - Фицата

"Все така ги избират във властта. Днес има газ, утре - няма. Днес вдигат цените на едно, утре на друго", вайка се популярният комедиант.

 

Сред тези "лашкания", пита той, "животът ни нормален ли е?". И си отговаря сам и категорично: "Не, не е".

 

Прочутият комик смята, че друга основна вина за тежката ситуация у нас са "полярностите". Народът обаче бил отчайващо търпелив въпреки вайканията, че "няма оправия в държавата".

 

За решението на Герасим Георгиев да попълни редиците на напускащите България имало и персонални виновници. И понеже е артист, той открива вина в културния министър Атанас Атанасов.

Атанас Атанасов, назначен за министър на Културата от ПП

"С поставянето на господин Атанасов на министерския пост поредното правителство за пореден път доказва, че на властта изобщо не й пука за културата. Нямам нищо против много симпатичен млад човек, но след като е неясно с нещата, по-добре да не се захваща", убеден е известният комик.

 

В целия кошмар все пак виждал светъл лъч - и това било възможността направиш избор, смята Геро.

 

"Това е единственото хубаво нещо, което ни се случва след 89-а година. Мога да гласувам за този или онзи, мога да се махна, мога и да остана", споделя водещият на „Като две капки вода“ и любимец на публиката.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати