Меню

Избрани новини

Звездите

Съдът ограничи дееспособността на Ален Делон, който поиска евтаназия

Синовете му подозират, че сестра им планира измама с наследството

 

88-годишният френски актьор Ален Делон беше поставен под съдебен надзор и ограничен в редица права, включително възможността да се разпорежда с имущество, съобщи каналът BFMTV.

Съдията по настойничеството избра тази мярка след обжалване на адвокатите на Делон и дъщеря му Анушка за необходимостта от оценка на здравословното състояние на актьора.

Съдът постанови, че Делон може да изпълнява повечето от обичайните задачи, с изключение на най-важните, включително продажбата на имущество. С това ще се заеме назначено от съда лице, но самоличността му не се разкрива. Той също така ще помогне на Делон да разреши проблеми в областта на медицината.

Адвокатът на дъщерята на актьора приветства решението. Синовете на Делон, които обвиниха сестра си в оказване на натиск върху баща им, не коментираха съдебната присъда.

В началото на януари беше съобщено, че един от синовете на Ален Делон, Ален-Фабиен, е подал жалба срещу сестра си за „злоупотреба с неадекватното състояние или слабост на уязвим човек“ спрямо баща му. Другият син на Делон – Антъни, също обвини Анушка, че се опитва да върне баща му в Швейцария, където е разрешена евтаназията.

Между наследниците на Ален Делон няма единство. Дъщеря му Анушка настоява да премести баща си в Швейцария, където според нея той би могъл да получи по-добри медицински грижи и да изпълни желанието си за евтаназия.

Братята й Антъни и Алън-Фабиан подозират, че Анушка планира измама с наследството, което в Швейцария се облага с много по-малко впечатляващ данък, отколкото във Франция.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза