Меню

Избрани новини

Клюкарник

Събират ли се Гена Трайкова и Венелин Петков отново?

След раздялата с Николета Маданска спорят и за децата

 

Дали наистина старата любов хваща или не ръжда ще стане ясно съвсем скоро, или поне що се отнася до Венелин Петков и Гена Трайкова.

 

В последно време двамата бивши любовници, придобили статут на култова двойка в Би Ти Ви, демонстрират топли чувства един към друг, от което си личи, че са възобновили комуникацията си и са си простили обидите в миналото, пише Ретро.

 

Наскоро стана ясно, че журналистът се е разделил с майката на двете си деца – спортната водеща Николета Маданска, и явно е намерил утеха и разбиране в лицето на бившата си изгора Гена.  

 

50-годишният Петков и красивата Николета не били заедно още от лятото, когато тя напуснала къщата му в Бистрица и отишла да живее при своите родители в село Лозен, отвеждайки и двамата си синове, издават приближени до разпадналата се ВИП двойка.

 

Макар животът им да изглеждаше безоблачен и щастлив, очевидно двамата са имали сериозни неразбирателства, нищо, че се решиха да дадат живот на две деца.

 

Първородният Йоан проплака през ноември 2020 г., а миналата година по Коледа се роди и братчето му Михаил.

 

 

Николета и Венелин нямат брак и ако решат да водят съдебна битка за родителските права над наследниците им, вероятно ситуацията няма да бъде съвсем благоприятна за бащата.

 

Близки до Маданска разкриват, че една от причините за краха на любовните им отношения с бившия шеф в Би Ти Ви бил трудният му характер.

 

Единственият човек, успял да съжителства по-дълго от Николета с него, е бившата новинарка Гена Трайкова. За разлика от Венелин след раздялата им тя така и не можа да срещне любовта и да свие семейно гнездо.

 

Говореше се, че 44-годишната Трайкова имала връзка с младия водещ на новините Иван Георгиев, но аферата им приключила бързо, след като и тя последва Петков покрай уволнението му от Би Ти Ви през 2021 г.

Двамата имаха по 20 години стаж в медията. Преди да се издигнат до ръководни позиции, бяха една от най-обичаните двойки водещи на новинарската емисия.

 

Именно там пламва и любовта им, която бе съпътствана с редица перипетии. Венелин и Гена многократно се разделяха и събираха, а дори когато Петков вече бе в обятията на Маданска, продължаваше да бъде мил с бившата си годеница.

 

Основната причина навремето двамата с Трайкова да се разделят окончателно била, че не могли да имат общи деца. Сега обаче журналистът вече е създал потекло и като нищо да се върне при жената на живота си.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати