Меню

Избрани новини

Пикантерии

Антон Хекимян зарязан от манекен? (снимка)

Журналистът бил в любовна дупка

 

Приятелят на Антон Хекимян - моделът Тунджай Мустафа е отпътувал на екскурзия из Европа, но без телевизионния журналист.

 

На Туни, с когото 38 годишният шеф на новините е близък от четири години, му писнало да го чака да намери време за почивка и отпрашил сам.

 

Досега двойката винаги заедно обикаляха колоритни места из чужбина, но тази година мачото от каталога на „Визаж“ решил да го раздава сингъл.

 

За първи път манекенът обикаля сам забележителностите, без верния си спътник в пътешествията.

 

Стройният Тунджай Мустафа - Туни е участвал с много модни събития

 

Бившият водещ и настоящ директор нямало как да отсъства, за да не му се разклати шефския стол. Босовете изрично му заявили да не си взима почивни дни при старта на телевизионния сезон, а на всичкото отгоре идвали и избори.

 

Нещата били доста напечени и затова той не можел да отсъства от работа. Хекимян бил задължен да се съобразява с политиката на медията, но това не се харесало на манекена, пише Lupa.bg.

 

Двамата дори се разделили със скандал, шушукат колеги на арменеца. Тони нямал право да публикува снимки от личния си живот в социалните мрежи, нито да дава интервюта, различни от професионалната си работа.

 

Преди да стане директор, Антон Хекимян пускаше красиви пейзажи от местата, които обикаляха с Тунджай. Той публикуваше редовно и фотоси с най-близките си, но вече не го прави.

 

Преди година папараците на "Ретро" заснеха новинаря и неговия приятел заедно

 

 


LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза