Меню

Избрани новини

Пикантерии

Хубостници! Хекимян заживя с красавеца Туни ?! (снимки)

Шефът на новините на Би Ти Ви е неразделен с манекен от „Визаж“

 

Вече трета година Антон Хекимян (37) прекарва всяка свободна минута с хубавия модел Тунджай Мустафа и това предизвика слухове, че двамата може и да са заживели заедно, съобщава столичен вестник, цитиран от ПИК.

 

Журналистът не крие близостта си с младежа, редовно се появява на публични места в неговата компания, води го със себе си дори на театрални постановки. От това следва да се заключи, че нищо в отношенията му с модела не го притеснява, включително клюките, които могат да бъдат провокирани от близостта им.

 

Само преди дни Хекимян бе забелязан на театър в компанията на хубавия Тунджай Мустафа, когото приятелите наричат Туни, разкриват очевидци. До самото начало на представлението новинарят не спира да говори и по двата си телефона, въпреки настоятелното ухажване на разпознали го фенки.

 

През това време Туни спокойно разглежда обстановката в залата - очевидно без всякакво притеснение, че приятелят му е зает. На финала на представлението двамата си тръгват заедно, а журналистът разменя по няколко думи с почитатели в залата.

 

Виждайки заедно арменеца и турчина, хората коментират, че Тунджай изглежда много симпатичен и приятен младеж.

 

 

Стройният Тунджай Мустафа - Туни е участвал с много модни събития

 

Туни е завършил икономика, но в свое интервю споделя, че модата винаги е била негова страст. Още преди да влезе в УНСС, той завършва професионален курс за манекени. Когато се дипломира, се отдава на модата. 

 

Според запознати, двамата с Хекимян се познават от 2018 г., когато се срещат във фитнеса.

 

Тони и Туни споделят много общи интереси. Двамата обичат спорта и активния начин на живот. За страстта на Хекимян към фитнеса се знае от години, а Тунджай не крие, че тренира всеки ден, за да поддържа манекенската си фигура.

 

Освен това и двамата са много точни и "цепят секундата". Те имат и общо хоби - пътешествията, разкрива още изданието. 

 

Преди година папараците на "Ретро" заснеха новинаря и неговия приятел заедно

 

Не е тайна, че двамата са пътували заедно по света. Откакто се запознал с Мустафа, Хекимян прекарвал с него всяка своя ваканция, докато преди време предпочитал компанията на родителите си и на своята сестра. 

 

При толкова много общи интереси между двамата, едва ли някой ще се изненада, че край тях рядко се виждат жени. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (9)

БАЙ МИТЮ САКСА ТОНИ ХЕКИ МЯНЧО, ОЖЕНИ СА ЗА МЕН! ОБИЧАМ ТА БЕ МАЗЕН АРМЕНИЦ!
14.05.2022 06:01 / Отговор
Стеф А ти бе гагауз
14.05.2022 10:34
Туранага сан За да просперира колектива, гейовете трябва да са четни на брой.
14.05.2022 07:52 / Отговор
Лошо ми е Ще повърна. Изпитвам гнус
14.05.2022 10:56 / Отговор
Цццц И да са заживяли...да се самоубием ли сега!! Всеки да си гледа неговия живот...че всеки има деца или внуци за женене и не се знай какво ще му дойде до глава!! Така че ...с тез заглавия ...все едно тряя да се утрепем .....
14.05.2022 14:15 / Отговор
Люси Вие, които пишете тези клюки, сигурни ли сте в това? Може да са приятели, ама нали сте българска медия, дай да ги изкараме обратни, щото са известни и що пък да не ги очерним! А и дори да са във връзка, която пишете, какъв ви е проблема, да не би да ви се иска вие да сте на тяхно място и вас да ви опъват отзад? В днешно време това е безинтересно, ама вместо да пишете по-важни и истински неща от живота, пишете простотии! Аудиторията не ни интересуват личните взаимоотношения и личния живот на известните! Те имат право да живеят, както си искат! В тези демократични години разбрах колко много злоба, простотия и гадост пишете всички медии. Ако имах власт бих ви забранила със закон! Ама каквато ни е властта, такива сте и вие, истинско тяхно огледало! Жалко за България!
14.05.2022 16:16 / Отговор
Шшш Шибан педал
15.05.2022 00:56
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати