Меню

Избрани новини

Риалити

Нови собственици – Ново ръководство – Антон Хекимян става директор в bTV на мястото на Венелин Петков

Програмата се дава на Христо Хаджитанев, който заменя Маргарита Александрова

 

Маргарита Александрова и Венелин Петков вече не заемат постовете си на директор „Програма“ и директор „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV.

 

Те са заменени от Христо Хаджитанев, който e новият директор „Програма“ и Антон Хекимян, който става директор „Новини, актуални предавания и спорт“ на частната медия.

 

Решението е на главния изпълнителен директор на bTV Мартин Швехлак, който се присъедини към компанията с ясна визия и план как да привлече повече зрители и потребители на всички bTV канали.

 

“PPF е решена да вложи значителни инвестиции в нова програма и съдържание, но има нужда от увереност, че целият мениджърски екип ще приеме планираните промени и ще работи за изпълнението на бизнес целите”, каза Любош Йетмар, главен изпълнителен директор на СМЕ България.

 

В изявление до медиите новият главен директор на телевизията признава, че по време на пандемията са изгубени зрители, които сега с новото ръководство ще се заемат да си върнат

 

“През 2020 година bTV трябваше да адаптира програмата си към COVID-19 пандемията, което доведе до по-малко инвестиции в съдържанието и загуба на зрители. Основната ми цел е да обърна тази тенденция като модернизирам програмата и съдържанието и работя за повече  разнообразно ТВ развлечение и висококачествени новини по всичките ни канали.

 

Назначих Христо и Антон, защото те притежават хъса, експертизата, енергията и жаждата за иновация, от която имаме нужда, за да върнем водещата си позиция в България“, каза Мартин Швехлак, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

 

Новоназначеният програмен директор Христо Хаджиев обещава нови забавни програми и иновации за зрителите.

 

Маргарита Александрова е заменена на поста програмен директор от Христо Хаджитанев

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати