Меню

Избрани новини

Пикантерии

Спи ли Адам с продуцента си?

Младата фолк звезда е сред най-спряганите мъже в живота на Галин

 

Клюкарите не веднъж са свързвали името на поп-фолк изпълнителя Адам с това на неговия продуцент Галин, но не само в професионален, но и в интимен план.

 

Сега бившият футболист от Поморие е категоричен, че си пада по жени и отхвърля слуховете, че е гей. Въпреки че още с появата си провокира клюките, които категорично го обвързват с мускулестия му ментор.

 

На въпрос "От какъв пол е половинката му?", младокът заявява: "От женски пол със сигурност. Засега съм имал само жени като приятелки."

 

За сплетните отнсно отношенията му с Галин извън работата, Адам не крие разочарованието си от инсинуациите.

 

"Още с дебюта ми се опитаха да вкарат интрига, че съм гадже с Галин, че сме се запознали в Испания и т.н. Преживях ги тези клюки до известна степен, защото знам че не е така, но доста хора се усъмниха. Постоянно чета коментари под песните ми, че съм гей. Нямам нищо против гейовете, но моята сексуална принадлежност не е тази", споделя в подкаста "Вип Зона" на Светлана Кабаиванова.

 

"За съжаление това дали си гей или лесбийка е нещото, което най-много вълнува хората. Не работата ти, творчеството ти... Не знам с какви наченки съм им дал тази тема за мен", чуди се още Адам и си отговаря отново с въпрос: "Това, че съм поддържан мъж, трябва ли да кара хората да си мислят, че съм гей?".


 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ADAM (@adam_alphawolf)

 

 

Певецът признава, че в момента няма приятелка, като наскоро е приключил връзка.

 

"Сега приоритет ми е работата. Обсебен съм да се развия, да постигна целите си. Мисля, че няма да имам нужното време, за да отделя на една жена. Уверих се, че жените искат да бъдат обгрижвани постоянно, дори ненужно време да се прекарва с тях. Сега нямам време за това. Малко почивка", обяви той пред водещата от радио "Веселина".

 

За последната си връзка Адам споделя, че е приключила по взаимно съгласие и била изпълнена с безброй разговори за ревност. "Това е неизбежно, но наистина стана прекалено много и от двете страни решихме да се разделим като големи хора", допълва той.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза