Меню

Избрани новини

Фен зона

Ето защо племенницата на Галена смени Меди с Галин (видео)

Има ли си гадже и била ли е жертва на домашно насилие?!

 

Племенницата на Галена – Доника, която вече направи своят пробив в попфолка, обясни защо е прекратила отношения с музикалната компания на Меди и Сашка „МегаСтар“ и се е прехвърлила при Галин в „Алфа Мюзик“.

 

Пред влогърката Глориа Йорданова Доника сподели, че се е прехвърлила във фирмата на Галин, защото за нея той е най-добрият продуцент в момента.

 

„С компанията на Меди не се разбрахме. Нашите възгледи се различават, затова се разделихме. Не сме се карали, аз нямам лоши чувства, но за мен Галин е най-успешният продуцент за това време и той знае как трябва да се правят нещата.“, обяснява Доника решението си, като подчертава, че въпреки конкуренцията, тя не изпитва злоба и оценява качествата на Меди.

 

 

Красивата девойка разказа искрено за притесненията си за музикалната си кариера, както и за кралицата на шоубизнеса  – нейната леля Галена.

 

Доника с гордост сподели, че с именитата си роднина е доста близка и от нея получава не само напътствия, но и доста критики.

 

На въпроса на LifeOnline.bg зададен от нашумялата тик-токърка Глориа Йорданова какво би казала на хората, които смятат, че развива успешно кариерата си благодарение на Галена, младата музикална звезда отбелязва:

 

 АНКЕТА: Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

 

“Кариерата ми не е успешна благодарение на нея. Да, тя ми помага, но всеки човек си е индивидуален. Хората много пъти ме сравняват с нея, но аз не съм нея – нито по визия, нито по глас. Ние сме много различни – и като хора, и като артисти. Не е благодарение на нея, но тя има участие в кариерата ми и то много голямо. Тя доста се е борила, за да стане това, което е, отъпкала си е пътеката вече, време е и аз да я отъпкам”.

 

Доника, която призна, че си има сериозно гадже, разказва още за любовта и ревността, както и сподели, че е ставала свидетел на насилие към жени от партньорите им.

 

Целият разговор на Доника с Глориа гледайте сега:

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза