Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Отмениха концерт на Меди в Германия – няма мераклии да го слушат!

Само 50 билета са продадени за концерта му в неделя

 

Голямо разочарование за организаторите на български партита в Германия се оказа решението да поканят чалга сензацията Меди в Дуисбург, научи кореспондента на LifeOnline.bg в Германия Глориа Йорданова.

 

„В България девойките може и да пищят и да хвърлят сутиени в краката му, но нашенците в Германия въобще не са заинтригувани от творчеството му и очевидно не го броят за голяма „звезда“ – споделя популярната тик-токърка и допълва – бях се приготвила да направим репортаж и интервю с Меди, но организаторите ми се обадиха да ме предупредят, че няма смисъл да ходя, защото ще се откажат от концерта.“, завършва Глориа.

 

След огромния успех на концертите на Роксана и Галена в Германия, които напълниха залата с по 1200 човека в два поредни концерта, с цена 40-50 евро за билет, до вчера за участието на Меди, което е насрочено за 30 април, неделя, има закупени само 50 билета.

 

На същата дата в съседен град, само на 50 км. от Дуисбург участие ще имат музикантите от Азис Груп в компанията на Рико Бенд и Емилиано и по наша информация заведението е резервирано напълно.

 

 

В България Меди е сред най-търсените и ангажирани изпълнители в лекия жанр. Календарът му е пълен и вече записва дати за участия чак за 2025 година. Хонорарът му е сред най-високите у нас и се равнява с този на звезди като Галена и Преслава - 10 хиляди лева, а извън страната е двойно.

 

Организаторите на големия провал в Дуисбург са платили капаро, което най-вероятно няма да си възстановят заради отменения концерт, но за тях със сигурност е по-добре да загубят 1000-2000 евро отколкото 10 хиляди.

 

Припомняме, че Андреа и Галин взривиха публичното пространство с разкрития, че мениджъра на Мехмед Гогов, както е истинското име на Меди, уронвала престижа на колегите му с цел да урежда на тяхно място в заведенията певците, които тя представлява.

 

От нелоялния маниер на работа на Сашка Стоянова се оплакаха и други конкурентни мениджъри, които се занимават с организиране на клубни изяви за артистите.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати