Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ето кой всъщност е новия мъж на Роксана – 8 бодигарда пазят певицата и любимия й! (видео)

Той е българин, но живее в Германия, където са се запознали

 

Двуметровият мъж от снимката на Роксана, която първо LifeOnline.bg показа се казва Неч. Певицата се запознала с 43 годишният мачо в Германия, а за красивата им любов казва, че е „работа на Бог“.

 

Певицата се срещна за разговор с тиктокърката и наш кореспондент в Германия Глориа Йорданова.

 

„Историята ми с Неч е много красива. Съдбата ни събра. Нито сме се търсили, нито сме се чакали. Бог го реши така. Родени сме аз на 4 октомври, той на 8 октомври, двамата сме везни и се разбираме с поглед. Не сме били във връзки в този момент, аз бях на кръстопът… той си имаше неговите драми, но сега сме много щастливи“, споделя Роксана пред Глориа по време на срещата им в Германия.

 

Освен че е абсолютен джентълмен, българинът говори 6 езика и както вече е известно е тартор в рокерската банда Хелс Ейнджълс“, Неч избягва публичност, но сподели с Глориа отношението си към своята известна половинка.

 

„Знаеш ли, аз се влюбих в Антоанета, но трябва да живея и с Роксана. Всеки мъж, който има до себе си една от най-добрите певици, трябва да се чувства истински горд и късметлия.“, обяснява мъжа, за когото Роксана твърди, че е истински мъжкар.

 

Роксана с новия си любим Неч и техните охранители

Ромската изпълнителка повдигна съвсем малко завесата, като разказа, че са се запознали на нейн концерт във Фрранкфурт, но не той, а малкия му син направил „първата крачката“, чакайки я с отворени обятия на сцената когато излязла да пее.

 

„Бог си знае работата!“, коментира първата си среща с Неч Роксана, която също има две деца. Връзката им обаче не започнала веднага, а след няколкомесечен период на опознаване.

 

„Той е изживял повече от мен, много по-зрял е, по-мъдър и по-умен. Мисля, че срещнах човек, който да ме цени, уважава, да приема работата ми и да ме обича такава, каквато съм“, разказва още Роксана и продължава „Той ми дава сила и ме подкрепя в трудния живот, особено ние певиците.

Пази ме и ме обгрижва… държи ме за ръка. Вече се научих да се радвам на малките неща, не робувам като някога на подаръци или сладникави романтични жестове, но оценявам, че е до мен”, категорична е певицата от звездния отбор на „Хелс Китчън“.

 

Сватба и бебета засега няма да има, сподели Роксана и допълни, че се е отдала на работата. Партньорът й я разбира и подкрепя напълно, а тя няма нищо против да е постоянно с охрана от няколко човека, защото така се чувства сигурна.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза