Меню

Избрани новини

Клюкарник

Те са сред нас! Азис и Галин вярват, че извънземните ни управляват!

Снимка: rawpixel.com

Гала мечтае да ги интервюира

 

След показаните наскоро в мексиканския конгрес същества, за които се предполага, че не са от нашата планета, проверяваме кои наши знаменитости вярват в НЛО.

 

"Винаги съм знаел, че извънземните са сред нас!", призна смело костинбродският славей Азис.

 

Чалга звездата се впусна в дискусия с последователи в социалните платформи часове след като останки на странни създания, обявени за извънземни, бяха представени в Мексико.

 

Азис отдавна е признавал, че вярва в съществуването на непознатия вид, като според него всичко около нас е творение на пришълците. След като певецът няколко часа разисква световния въпрос и изслуша историите на феновете си, той не публикува записа в профила си.

 

Това озадачи мнозина, които се питаха какво подтикна Азис към това да не твърденията си публикувани в мрежата. Дали самият той не се е стреснал, или някой е заплашил певеца, притесниха се вярващите. Той обаче далеч не е единствената родна звезда, която е убедена, че не сме сами в галактиката.

 

Жанровият му колега Галин също намира логика в присъствието да друг вид.

 

"Вярвам, че има извънземни! Също, че някой ни наблюдава и управлява. Има много теории за света и според мен истината е някъде по средата", разсъждава пеещият продуцент.

 

Досега темата за НЛО и други форми на живот в космоса бе разглеждана с доза скептицизъм от учените, но след представените останки на нечовешките екземпляри правителствата започнаха да приемат идеята и заговориха за възможността наистина да си имаме компания сред небосвода.

 

Някои от известните българи използваха развитите си социални платформи, за да разберат какво мислят и другите за показаните доказателства и сами да разкажат за срещите си с инопланетяни.

 

Естрадната легенда от миналото Панайот Панайотов неведнъж е споделял, че е виждал летящи чинии. Срещите му с представителите на трансгалактически цивилизации ставали в близкото до София село Царичина, място обвито в мистерия от много години.

 

"Имаме вила на Царичина. Често виждам летящи обекти, те са си нещо нормално за селото. Обикновено чиниите седят неподвижно в една точка, изведнъж излитат и изчезват. Случвало се и къщата ни да бъде осветявана като с прожектор. Но мен не ме е страх от НЛО" – каза преди време певецът.

 

Валя Балканска също не се плаши от чудатите създания, а напротив - надява се да се срещне с тях.

 

"Дано извънземна цивилизация да е чула песента ми "Излел е Делю хайдутин", която лети в космоса, и ме покани на среща. Ако това се случи, ще бъда най-щастливата жена в света. Повече от 40 години изпълнението ми пътува в космоса, така че е напълно възможно това да се е случило", обяснява Балканска. 

 

Известният уфолог Ценко Симеонов преди месеци призна, че нашествието на извънземни ще стигне и до България. "Ще дойдат, но не е сега моментът. Ще се разкрият пред хората и ще има промени, но времето за това още не е дошло", коментира евентуалния сблъсък на цивилизациите Симеонов.

 

Наличието на живот извън планетата Земя е нещо напълно логично, категоричен е музикантът актьор Коцето Калки.

 

"Вселената ни е възникнала преди толкова милиарди години и е логично преди нас да са еволюирали много същества. Е, някак си глуповато е да считаме, че ние сме единствената разумна форма. В никакъв случай не е така. Убеден съм, че съществуват много други разумни форми - и хуманоидни, и нехуманоидни", убеден е Коцето. 

 

 

Телевизионната водеща Гала неведнъж е обсъждала темата с панелистите в „На Кафе“. Те са изказвали мнението, че най-вероятно ние сме плод на някакъв вид експеримент и създателите ни ни наблюдават и изучават.

 

Самата Гала се е размечтавала в студиото и е споделяла, че ако има извънземни на земята тя иска да й гостуват в предаването за да си поговорят.

 

Изслушването в мексиканския конгрес предизвика разгорещени дискусии и смесени емоции. Едни изпаднаха в еуфория, други побързаха да отрекат откритията и да им се подиграят.

 

Скептици вярват, че мумиите не са истински и че останките са конструирани от части от различни животни, и че главите най-вероятно са от лами, но това не попречи на родните вярващи да подкрепят дълго оспорваната тема и да застанат на страната на съществата.

 

Интересен факт обаче, който не е за подценяване, че материята на показаните иноземци е от непознати или много редки за нашата планета елементи.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза