Меню

Избрани новини

Клюкарник

След ампутацията на ръката на Иво Карамнски: Александър Сано излетя за Цюрих с Нели Атанасова (снимки)

Швейцарски лекари се грижат за Иво след трагедията

 

Актьорът Александър Сано е в Швейцария заедно със семейството си, за да подкрепи физически и психически доведения си син Иво Карамански-младши.

 

Наследникът на покойния Кръстник на българската мафия се намира в Цюрих на рехабилитация, след като загуби лявата си ръка при зверска автомобилна катастрофа.

 

Сано излетя заедно с жена си и майка на Иво – Нели Атанасова, и общата им дъщеричка Ава, която нямала търпение да гушне брат си. По-рано Алекс публикува снимки от летището в Цюрих, а след това и самият Иво Карамански-младши се включи от същото летище, съобщи Show.bg.

 

 

Миналата седмица стана ясно, че 24-годишният син на Нели Атанасова е оцелял в зверско меле в Нидерландия, но е загубил лявата си ръка.

 

Трагедията с Иво се е случила на магистрала в близост до град Утрехт, закъдето синът на дългогодишната водеща на предаването „Огледала“ е пътувал с личния си автомобил.

 

Карамански джуниър е бил уморен и задрямал докато шофира, а оставеното без контрол возило е излетяло от магистралата, преобърнало се е няколко пъти и се е забило в дърво.

 

24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание в следствие на удара и е бил събуден след два дни в болницата в град Утрехт, и само бързата реакция на медиците е спасила живота му.

 

Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът е бил в безсъзнание.

 

Предполага се, че в Цюрих ще му бъде поставена и протеза на лявата ръка.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза