Меню

Избрани новини

Клюкарник

Швейцарските приятели на Кабаева я молят да отиде в Москва и да спре Путин!

Любимата на руския президент заедно децата й от него имат швейцарски паспорти

 

Приятелите на живеещата в Швейцария Алина Кабаева (38), я молят да отиде в Русия и да убеди Владимир Путин да спре издевателствата в Украйна, пише Page Six , позовавайки се на свои източници.

 

В същото време самата Кабаева, която се смята за любовница на руския президент, е заплашена от експулсиране от Швейцария, твърди изданието.

 

"Изглежда не слуша никого", казва източникът за Путин, "но може би ще се вслуша в думите на Алина. Ясно е, че той е заобиколен от строга охрана и дори тя да пробие при него, Алина не е сигурна, че ще може да се обратно върне при децата си в Швейцария.” .


По-рано в европейската преса се появи информация, че олимпийската шампионка по художествена гимнастика Кабаева е в Швейцария с четирите си деца от Путин. Всички те и майка им, според медиите, имат швейцарско гражданство.

 

Официално Путин и Кабаева никога не потвърдиха връзката си и като цяло никой от тях не говори за личния си живот.

 

Известно е, че Путин има две възрастни дъщери от брака си с Людмила Путина (по баща Шкребнева), но той никога не се появява публично с тях и отхвърля всякакви въпроси за деца.

 

 

Както припомня Page Six, през 2008 г. руският вестник "Московский корреспондент" публикува статия, че Путин се е развел със съпругата си и ще се ожени за Кабаева. 

 

Кремъл отрече тази история и вестникът скоро беше затворен, но слуховете продължиха да се появяват. Например, че Путин и Кабаева тайно са се венчали в православен храм.

 

Кабаева заемаше поста заместник-председател в Държавната дума в продължение на 8 години, а през 2014 г. Кремъл я назначи за ръководител на държавната Национална медийна група (тя включва например Първи канал) със заплата от 10 милиона долара годишно. 

 

Въпреки високата си позиция, Алина Кабаева рядко се появява публично през последните години.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Люси Какво пишете бе хора, та Швейцария отрече, че Кабаева се намира на тяхна територия.
07.04.2022 04:35 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза