Меню

Избрани новини

Риалити

Ще има ли пети сезон на „Братя“?

Ако от телевизията дадат зелена светлина ще се снима продължение

 

Създателите на сериала „Братя“ обмислят пети сезон на засуканата крими поредица.


Продукцията приключи излъчването си в края на миналата седмица. А финалът остана отворен, което още повече предполага, че зрителите трябва да очакват продължение през есента или зимата.

 

Пети сезон ще има най-вече заради зрителите, защото изглежда, че феновете не искат да се разделят с любимите си герои от кримипоредицата.

 

Засега всичко е в ръцете на телевизията, която излъчва епизодите. Ако от медията дадат зелена светлина, кримисериалът ще продължи да съществува.


Шансовете от NOVA да откажат продължение на сериала са минимални. "Братя" за кратко време се нареди сред най-гледаните български сериали.

 

Актьорите дават всичко от себе си за да изиграят ролите си достоверно, а драматичният сюжет държи зрителите на тръни всяка серия.

 

В последните кадри на последния епизод жената до Сандо - Гери, почина в ръцете му. Бащата на двамата братя - Филип Карамитев, в ролята Христо Шопов, избяга в Гърция, а полицията е по следите му. Главният герой Денис Топал бе освободен от висши служители от полицията.


"Братя" започна своето излъчване на 7 септември 2020 година. За кратко време лентата набра скорост и стана любима на аудиторията."Имаме снимани повече от 220 епизода и зрителите продължават да гледат тази вълнуваща история. И очевидно нещо ги предизвиква да го правят. Този сезон може би беше най-трудният за заснемане от всички останали. Четирима човека се разболяха от COVID-19.

Но намерихме начина да го случим и да се справим с всички несгоди. Искам да благодаря на целия екип", обяснява продуцентът Краси Ванков.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати