Меню

Избрани новини

Риалити

Окончателно! „Братя“ продължава без Калин Врачански!

Кои звезди ще гледаме в новия сеззон?

 

Още в първия епизод на "Братя" стана ясно, че Калин Врачански окончателно се е разделил със сериала. Името на актьора дори не присъства сред надписите, а героят му умря дори без да отвори очи от комата в пожар.

 

Огънят бе причинен от любовницата на Денис Топал, който остава главен герой. Въпреки че упорито отричаше да се е изпокарал с екипа на филма, Врачански няма да играе в третия сезон.

 

Основната тема на сезона тази есен е посветена на саможертвата. Новите сюжетни линии ще преплетат умело съдбите на персонажите, като сложните отношенията помежду им ще бъдат белязани от дълбоки и противоречиви емоции.„В третия сезон сме заложили повече елементи на екшън, доста каскади и не на последно място драматично развиващи се човешки взаимоотношения.

Нашите герои ще минат през множество препятствия, ще се наложи да преодоляват себе си, дори да загърбят собствените си желания, жертвайки се за щастието на хората, които обичат.

И това определя темата на сезона. Винаги се стараем да предлагаме на зрителите изненади, да развиваме нови, интересни сюжетни линии и да включваме нови лица.

Освен Христо Шопов, с когото съм много щастлив, че снимаме, към звездния каст на третия сезон ще се присъединят и още талантливи актьори – Алекс Иванов, Тигран Tоросян, Елеонора Иванова, Иво Йончев и много други“, коментира продуцентът на „Братя“ , цитиран от HotNews.bg.

 

 

“Не съм участвал в български сериал от осем, девет години. През това време повече работих в театъра. Краси ме повика на разговор за “Братя” и проектът ми хареса. Чудесно работя с всичките си колеги и съм много впечатлен от целия екип.

 

Проектът върви доста добре и аз смятам, че е логично всеки следващ сезон да надгражда. Надявам се и зрителите да останат доволни. Моят герой се казва Филип и с неговата поява се объркват доста от плановете на останалите персонажи.

 

Със сигурност ще има големи изненади около него”, сподели един от най-обичаните и успешни български актьори Христо Шопов.

 

Режисьори на сериала „Братя“ са Ники Илиев, Любомир Печев, Георги Димитров и Атанас Бончев-Наката. Сценаристи на криминалната драма са Невена Кертова, Теодора Маркова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова. Идеята за поредицата е на продуцента Краси Ванков, а саундтракът е специално създаден от композитора Марио Балтаджиев.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Иванова Загубихте ме като зрител след рекламата на трети сезон и първата серия от него.
Жалко развалихте хувавата идея ,сега ще напълните сериите с каскади и насилие-МЕРСИИИ.
Комерсиалните цели убиха заряда на филма.
07.09.2021 15:11 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати