Меню

Избрани новини

Пикантерии

Схеми! Фитнес запорира сметките на Йоко за неплатени такси

Клиентите подписвали запис на заповед

Осъдена, без изобщо да подозира и със запор от над 2000 лева в банковата си сметка се оказа поп певицата и риалити звезда Йоана Захариева-Йоко, научи репортер на LifeOnline.bg

По молба на ръководството на известен столичен фитнес частен съдия изпълнител погва певицата и дипломирана актриса. Преди време Йоана сключва едногодишен договор за ползване на услугите на фитнеса с  месечна такса на стойност 50 лв. В един момент обаче отключва диабет и тръгва по болници.

"Тук е моята грешка, трябвало е в този момент да прекратя договора си. Но фитнесът и таксите изобщо не са били в съзнанието ми. И две години след цялата галимация, понеже договорът ми е бил в рамките на една година, вече е изтекъл, забравила съм за него, и стигам до момента, в който сметката ми е блокирана. Някой умен човек е измислил тази схема, а аз съм артистка в крайна сметка и съм скочила в този капан. Няма спор, фитнесът е номер едно с набор от уникални услуги, но има още много хора със запори като мен", разказа пред "Жълтите новини на ПИК, патилата си Йоана. 

Пред водещата Елияна Василева певицата разказва, че успяла да намери телефона на собственика на фитнеса и да му разкаже за проблема. „Разбрахме се по мъжки, свали запора за 24 часа“.

Според Йоана това е схема и твърди, че има и други изгорели като нея. „Преди подписването на договора те карат да подпишеш и запис на заповед, която те си я прибират. Те взимат правата ти и могат да правят каквото си искат“, казва Йоко.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати