Меню

Избрани новини

Клюкарник

Цеци Клизмата мамела самотни мъже в сайтове за запознанства

Цеци Клизмата

От схемите на влогърка се оплакват десетки мъже из цяла Европа

Цеци Клизмата, която се прочу с клипа, в който разкрива тайните на клизмата с кафе, се оказа прелъстителна измамница от интернет.

Това разкриват потърпевши на нейните схеми. Според разказите им тя регистрирала фалшиви профили в чуждестранни сайтове за запознанства, примамвала мъже от цял свят и им искала пари за път и издръжка за да се срещне със тях. След като жертвата изпрати сумата Цецка изчезвала и повтаряла схемата с нов акаунт.

„Бях подведен от българка, запознах се с нея в сайт за запознанства. По това време тя живееше във Франция, но доколкото знам сега отново е в България. Поиска ми пари, за да дойде пори мен в Испания. Обясни, че търси някого с когото да създаде семейство. Повярвах й, като се върна в България, тръгнах след нея, защото изведнъж спря да комуникира с мен. Но това, което заварих там ме съсипа. Тази Цеци живееше с приятеля си и въобще не показа да е имала някога нещо общо с мен. Така разбрах, че всичко е било измама за да ми вземе парите. След това да намери следваща жертва. Пазете се от тази жена“, разказва измаменият испанец.

Цеци Клизмата

Англичанинът Адам Б. също се оплаква, че е жертва на схемите на Цеци, като изгорял с 3000 евро.

Според други потърпевши Цеци се казва Цветанка Дечкова и била регистрирана в Палм Бийч, Флорида. За измамите й предупреждават различни хора, които описват историите й на сайта www. аniscam.ni. според последната им информация в момента Цеци живее с мъж на име Дечо, с когото проповядват ползите от пиявиците, пише „Телеграф“.Коментари (1)

x Хора, не пишете такива измислици за единия рейтинг, ще си докарате беля.
27.07.2017 01:14 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати