Меню

Избрани новини

Звездите

Седемцифрен бонус на Том Холанд от Спайдърмен беше случайно преведен на колегата му Том Холандър

 

Не всеки ден случайно се оказвате с милиони новопостъпили долари в сметката си. Но точно това се случи със звездата от телевизионния сериал на HBO "Белият лотос", британския актьор Том Холандър, след като хонорарът от "Спайдърмен" на адаша му Том Холанд беше преведена на него.

 

„Работихме с едни и същи агенти известно време и хората в счетоводния отдел са се объркали“, предположи Холандър в разговор с водещия на Late Night Сет Майерс.

 

Той също така се пошегува, че той - Холандър - е в индустрията много по-отдавна, но неговият почти съименник Холанд е много по-известен.

 

Въпреки че Холандър, разбира се скромничи, има десетки роли в киното и телевизията. Освен всичко друго, той участва в две части от приключенския сериал "Карибски пирати", във филмите "Добра година" на Ридли Скот, "Гордост и предразсъдъци" на Джо Райт, "Гадже от бъдещето" на Ричард Къртис и много други.

 

Холандър открива случайното плащане по време на антракта на представление, в което негов приятел играе срещу хонорар от … 300 паунда.

 

Според Холандър самият той съвсем наскоро е участвал в проект на Би Би Си, за който са му платени 30 хиляди паунда, и е седял в залата, самодоволно отразявайки, че това не са лоши пари в сравнение с хонорарите на много актьори и по-специално неговия приятел.

 

 

„Какъв успех съм, помислих си тогава“, каза Холандър в Late Night.

 

По време на антракта той проверил имейлите си и намерил писмо с уведомление за плащане с бележка „Бонус от касовите разписки на „Отмъстителите“ („Отмъстителите“ е холивудска трилогия, базирана на комиксите на Marvel).

 

„Това беше зашеметяваща сума пари. И не беше заплатата му [на Холанд], това беше неговият паричен бонус, а не целият хоноорар, само част от него. Никога не съм виждал толкова пари през живота си. Беше седемцифрена сума“, каза 56-годишният актьор.

 

„Чувството ми на самодоволство веднага изчезна“, добави британският актьор.

 

Том Холанд, който участва в шест епизода на „Спайдърмен“, е звездата на кинематографичната вселена на Marvel.

 

Холандър обясни, че поради приликата на собственото и фамилното му име, той често се бърка с Холанд в невизуален контекст.

"Това се случва например, когато говоря с комунални компании. Или когато ме запознаят с нечии деца, които първо изглеждат много развълнувани, после объркани, а после крайно разочаровани", смее се актьорът.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати