Меню

Избрани новини

Фен зона

Режисьорът на „Игра на калмари“ планира кървав филм за убийства на старци!

Вторият сезон на скандалния сериал се очаква в края на 2024 по Netflix

 

Режисьорът на „Игра на калмари“ Хуанг Донг-хьок планира да режисира още по-насилствен филм „Клуб за убийства на старци“, пише Variety.

 

По думите на корейския режисьор, той е вдъхновен от един от романите на италианския писател и учен Умберто Еко.

 

Според режисьора той вече има чернова на проекта от 25 страници, който „несъмнено ще се превърне в още един противоречив филм“. Хуанг веднага предупреди, че лентата ще бъде по-мъчителна и насилствена от "Игра на калмари".

 

Може да се наложи да се крия от стари хора, след като филмът излезе“, пошегува се режисьорът. Проектът е с работно заглавие "K.O. Club" (Killing Old People Club).

 

Освен това, Хуанг Донг-хьок потвърди, че работи по втория сезон на своя прочут сериал. Той се надява продължението на „Игра на калмари“ да излезе на Netflix в края на 2024 г.

 

 

Съобщението беше направено в писмо от режисьора, публикувано на уебсайта на американската стрийминг услуга Netflix в неделя.

 

Според неговата информация главният герой и антагонист от първия сезон ще се завърне в домовете ни, където ще влязат и редица нови герои.

 

Все още не е посочена конкретна дата на излизане.

 

"Игра на калмари" е обявен за най-успешното шоу на Netflix. През първите четири седмици от пускането на сериала на 17 септември 2021 г. зрителите са му посветили повече от 1,65 милиарда часа.

 

Филмът разказва за тайна игра за оцеляване, в която хора, чийто живот е зациклил, рискуват живота си за огромна парична награда, за наслада на отегчени безбожно богати мъже.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза