Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ясен е полът на второто бебе на Радина Кърджилова от Деян Донков

Двойката вече отглежда две момчета

 

Радина Кърджилова (34) и Деян Донков (46) са в очакване на второто си общо дете, както вече LifeOnline.bg съобщи.

 

Актьорите много се надяваха второто им бебче да е момиче, но уви!Видеозонът показал, че бременната в края на третия месец актриса отново ще има момче. Бебето трябвало да се роди в края на зимата, през март и ще е третото момче в семейството.

 

От колежката си Анастасия Ингилизова актьорът има 15-годишен син Деян-младши.4-годишният син Христо бил много щастлив, че ще си има братче.

 

 

Външният вид на дългокосото хлапе често предизвиква коментари в женските форуми. Радина и Деян толкова искали да имат и дъщеря, че са оставили косата на Христо да расте до кръста.

 

Преди време Радина дори се зарече, че няма да пусне малчугана на детска градина, тъй като се страхувала, че възпитателките ще настояват момченцето да бъде подстригано, за да не изглежда като момиче.

 

Актрисата настоявала, че малкия Христо трябва да расте в артистична обстановка, тя да му готви и да се грижи аз него докато стане време за задължителната предучилищна група.

 

За отглеждането му най-много й помагали родителите й Гергана и Христо, тъй като майката на Донков – Анка, живее във Видин.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати