Меню

Избрани новини

Звездите

Пълен шок! След голямата си победа на Грами'2019 Карди Би си изтри Инстаграм профила (видео)

Изцепката издава или лабилно психическо състояние на рап изпълнителката, или обида

Голямата победителка от тазгодишните награди Грами, които се състояха само преди 3 дни - Карди Би, изненадващо изтри профила си в Инстаграм.

Това предизвика бурна вълна от емоции и разочарование на нейните фенове в социалната медия и хиляди въпросителни, защо звездата е прибягнала до тази крайна мярка.

Догадките са свързани най-вече с хейта, който е широко разпространен в социалните мрежи, на който изпълнителката най-вероятно не е могла да издържи.

Но остава голяма загадка, защо прави това точно, когато е на върха на славата, броени дни след като стана първата жена в историята на Грамитата, получила грамофонче в раздела за най-добър рап албум.

Карди Би, изтри профила си в деня след като взе наградата за Най-добър Рап албум.

Малко преди акаунта да премине в офлайн режим, Карди публикува видео, в което реагира на критиките за победата си на Grammy'2019.

Във видеото се казва: "Не е моят стил хора да унижават други хора, за да издигнат някой друг, това не е моят стил и не е това, с което се занимавам и не го подкрепям", казва Карди във видеото. - Днес, обаче, получих много простотия, днес виждам много простотия и снощи видях много простотия. И ми е писнало от това. Работих усилено за моя шибан албум. "

В продължение на 1-минутния клип, Карди обяснява колко много работа е вложила в записването на Invasion Of Privacy.

"Спомням си миналата година, когато не спечелих за "Bodak Yellow", всички се възмущаваха: "Карди беше пренебрегната, Карди беше сразена. " Сега тази година - къде е шибания проблем?", казва тя.

Предлагаме ви копие от видеоклипа, заснето от фен на акаунта й. 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати