Меню

Избрани новини

Звездите

Селин Дион неузнаваема! Май е развила анорексия!

Канадската певица или линее от мъка, или от любов

Изпълнителката на тоталния хит "My heart will go on" (заради, който потъна Титаник, между другото) - Селин Дион е станала неузнаваема.

Канадската звезда се появи на Седмицата на висшата мода в Париж, на чиито събития беше облечена в разкошни дизайнерски тоалети, но толкова кльощава, че почитателите й не виждаха нищо друго, освен ужасяващата й слабост, хилавите крака и ръце, сбръчканата гуша и обостреното, смалено лице.

В мрежите веднага плъзнаха предположения и догадки, дали не е болна, дали не се топи от мъка по починалият си съпруг Рене Анжелил, когото певицата загуби през 2016-та или дали пък не топи килограми от любовна страст или терзания. 

Самата Селин неведнъж е признавала, че смъртта на Рене я е сломила.

Обичах го толкова много. Загубих единствения мъж, когото наистина съм обичала някога. Той беше първият мъж в живота ми, моят мениджър, моят приятел, единственият мъж, когото съм целувала“, казва още Селин Дион.

Певицата има три деца Рене — Шарл Анжелил на 18г. и близнаците Еди и Нелсън на 8г..

Тя се омъжи за Рене Анджелил малко след като стана пълнолетна, на пищна церемония. Като за нея естествено това беше първи брак, а стария Рене имаше 20-годишен брак зад гърба си, приключил с развод. В последните години преди кончината си, съпругът й (с когото имаха 26 години разлика) беше покосен от рак, като изпадаше в ремисия, а след това отново коварната болест се връщаше, докато го победи.

По повод коментарите за болезнената си слабост, 50-годишната Дион отговаря така:

"Ако се харесвам, не искам да говоря за това. Не се притеснявайте. Не ме снимайте. Ако на вас ви харесва, аз съм ок. Ако ли не, оставете ме на мира.“

През последните две години Дион е придружавана от 34-годишния танцьор Пепе Муноз почти навсякъде, пораждайки различни слухове за връзка между двамата.

В интервю за The Sun Селин обаче отрича интимни отношения между двамата, заявява категорично, че е свободна и посочва, че са си изключително близки, но той не е новият мъж в живота й.

"Ние сме най-добри приятели. Естествено е да се прегръщаме, да се държим за ръка и да излизаме заедно и хората виждат това. Той е джентълмен и винаги ми подава ръка.“

Може пък канадската примадона да се конти заради него, но май е прекалила.

Селин Дион никога не е била пълна и не е имала проблеми с наднормено тегло, така че и да си върне някой и друг килограм, ще си изглежда ок.

Пинк



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати