Меню

Избрани новини

Клюкарник

Племенникът на Стоянка Мутафова от години е в лудница!

Понякога буйствал и известната му леля се страхувала за живота си

 

Ако беше жива театралната легенда Стоянка Мутафова щеше вече да е навършила 99 години. Тя ни напусна навръх Никулден 2019 г. след дълга борба за живота си във ВМА.

 

Днес единствените наследници на актрисата са нейната дъщеря Мария Грубешлиева от брака ѝ с Леонид Грубешлиев и племенникът ѝ Константин Мутафов – син на нейния брат Румен.

 

И двамата, за съжаление, нямат деца и изтъкнатата фамилия Мутафови няма да бъде продължена.

 

 

По-тежка е съдбата на племенника на актрисата, който от няколко години насам е настанен в психиатрично заведение в Пловдив. Константин имал ментално заболяване и още докато била жива и здрава, лично Стояна се погрижила той да получава необходимата помощ.

 

„Изпратихме го братовия син в дом, защото беше непредвидим. Иначе красив, строен като баща ми, но беше плод на любовта на брат ми с една германка, черна като циганка.

Тя изостави момчето, то нещо не беше добре с главата и ние го отглеждахме, плащахме на дома. Често с Муки ходехме да го навестим. Като го хванат нервите, ще вземе някой бастун или прът и ще те пребие.

После кротва – добър, тих – до следващия амок. Уплаших се, че ще ни убие и мен, и Муки. И решихме да го дадем ние в Пловдив, за да се грижат за него по-специално“, обясняваше приживе Стоянка.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати