Меню

Избрани новини

Клюкарник

Пари при пари отиват! Зетят на Дарина Павлова печели по милион годишно!

Мадам Мулти лично проверила Микнас до девето коляно преди да даде благословията си

 

Зетят на Дарина Павлова – Тарек Микнас, печели по милион долара годишно от рекламната си компания. Като главен изпълнителен директор на една от най-популярните агенции в Дубай, той успява да развие толкова добре бизнеса, че само за миналата година е вдигнал приходите двойно, твърди „Галерия“.

 

„Преди няколко месеца компанията на Тарек получи престижна награда и бе обявена за №1 по ефективност сред 50 агенции от целия свят. Това вдигна рейтинга на екипа на Тарек до небесата и вече са сред най-търсените“, разкрива източник до богаташката фамилия.

 

Родителите на Тарек са сред основателите на дъщерната фирма в Дубай, където синът им живее заедно със съпругата си, доведената дъщеря на Дарина Венцислава. Като наследник на покойния мафиотски бос Илия Павлов, самата Венцислава също разполага с несметно богатство, а втората й майка се погрижила то да не отиде в ръцете на прахосник.

 

 

Веселата вдовица, както я наричат всички, лично проверила Микнас до девето коляно, преди да благослови брака им с Венци. Важно било и отношението му към семейството. Тарек е изключително грижовен баща и това според Дарина било едно от най-ценните му качества. „Всяка свободна минута той прекарва с двете си деца и жена си“, разкриват запознати.

 

Венцислава и Тарек сключиха брак през 2014 в Тоскана, а на сватбата сред знаменитостите бе и холивудският актьор Джордж Клуни, лично поканен от Павлова. Две години по-късно се роди първородната им дъщеря, която кръстиха Паола, а преди 3 месеца на бял свят се появи и малкият Микнас.

 

Венцислава е дъщеря на Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова. Дарина Павлова и бившата съпруга на олигарха винаги са поддържали близки отношения, а Мадам „Мулти“ се е грижила за Венци като свое дете. От Кръстника Дарина има две деца – Паула и Илия-Калоян.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза