Меню

Избрани новини

Пикантерии

Карма! Дъщерята на Дарина и Илия Павлови цял живот се бори с тежка болест!

Паула Павлова разказва за тежките страдания от ендометриозата

 

Дъщерята на Дарина Павлова носи тежка карма. Тя публикува в социалната мрежа Инстаграм снимка така, както майка я родила.

28-годишната Паула Павлова, която от години живее в Америка, се снимка чисто гола без всякакви задръжки, но не за да провокира мъжкото внимание, а за да покаже болката си пред света.

 

Паула има тежки репродуктивни проблеми. Заради заболяването си ендометриоза тя не може да забременее и се е подлагала на множество процедури, за да се излекува.

Сред тях са лапароскопска операция за отстраняване на срастванията и редица хормонални терапии.

 

"Това не е секси. Това е портрет на болката. Белезите ми. Видими и невидими.

Ето какво не виждате: Времето, когато рязаха окото ми, тъй като имунната ми система не можеше да се справи с 5 инфекции повече от година. Времето, когато ми отстраниха сливиците, защото бяха постоянно възпалени. Аалергична съм към почти всичко (включително амоксицилин и пеницилин), така че не мога да се преборя с инфекцията.


Когато ги отстраниха [сливиците], откриха частици от зъби в една от сливиците. Времето, когато почти умрях в интерната на училището ми от споменатата алергия. Тази история е твърде дълга и заслужава своя собствена публикация, някой ден. Времето когато същите тези медицински сестри, които почти ме убиха, ме държаха, докато ритах и крещях от болка, молейки ги да ме заведат на спешна помощ.


Времената, когато оперираха полипи от вътрешността на матката ми, докато бях будна. Винаги казват, че няма да навреди. Винаги боли. 12-седмичните инвазивни и сериозно неудобни процедури след операция. Реката на безкрайните сълзи, защото операцията „не даде резултат“.


Новите болки (след операция), които никога не съм познавал досега. Mомента, в който тялото ми отхвърли IUD (диафрагма против забременяване) и започнах да кървя по целия етаж на китайското посолство.

Промяната на настроения от всички лекарства (хормонални и обезболяващи). Запекът. Болката в рамото, диафрагмата и гърдите, която идва месечно, като ужасен близнак за мен. Гаденето.


Болезненото уриниране и изхождане (да, почти всеки път). Тревогата, която изпитвам за следващия път, когато болката ще удари отново още преди това да е приключило. Безбройните часове по телефона с лекари и застраховaтели.


Твърденията. О, твърденията. Безкрайните извинения. Лъжите. Възходящите приспадания. Планините от сметки. Въртящата се врата на лекарите. Продължаващото търсене на отговори.

Самоубийствените мисли, когато болката стане толкова лоша, че всичко, което искам в този момент, е да умра…“

 

Това е драматичният разказ на наследницата на Илия Павлов за ужаса, през който преминава заради болестта и за сблъсъка с американската здравна система.

В началото на годината, Паула се сгоди за колумбийския си приятел Даниел. Двамата от години правят опити за бебе.

 

 

Наследницата на империята „Мултигруп“ е скромна и никога не е парадирала с фамилията си, точно обратното - води обикновен начин на живот, не лежи на богатството на баща си, а сама изкарва прехраната си. Паула е инструктор по йога и рейки мастер, и води семинари не само в Щатите, но и по света.

 

От персоналния й сайт в Интернет става ясно, че желаещите да практикуват йога с нея индивидуално или в малки група, й заплащат по 75 долара на астрономичен час.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати