Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тежка измяна вкара Дарина Павлова в депресия! Мадам Мулти зарязана от любимия?

Предателството и измяната мъчат милионерката

 

Тежка любовна драма изживява „Веселата вдовица“ на Илия Павлов - Дарина Павлова. Вече над два месеца милионерката никаква я няма в социалните мрежи. Доскоро там беше основната трибуна, от която през ден бизнес дамата уведомяваше хората от приятелския си кръг за ежедневието си на старлетка по червените килими на кино и театралните фестивали и срещите си с холивудски величия.

 

Причината за внезапното изчезване на богаташката май ще се окаже сърдечна. Че Дарина изживява огромно любовно разочарование подсказват няколко от последните й публикации в социалните мрежи.

В тях Мадам Мулти разсъждава за това какво е човешката душа, ако не е придружена от своята духовна половинка и какво е любовта, ако няма човек, който да ни обича.

 

Друга публикация пък подсказва, че Дарина Павлова се опитва да се измъкне от меланхолията чрез положителни мисли, които според законите на привличането водят след себе си и положителни преживявания и събития.

 

 

Запознати предполагат, че милионерката търпи тежка измяна от някой от двамата си най-близки мъже - Сандро Рубини или младия й любовник - актьорът Джулио Берути, съобщи светското предаване на ПИК TV. А нищо чудно и от двамата...

 

Особено с Рубини, който уж изпълняваше функциите на нейн пиар, Дарина бе буквално неразделна и прекарваше огромна част от времето си с него. Откакто Павлова потъна вдън земя, секнаха и снимките на Сандро Рубини с нея. Дори и в неговите профили в социалните мрежи липсват фотоси с приятелката му, като последният е от декември миналата година.

 

 

Мълви се дори, че Дарина Павлова е решила да прекъсне всякакви връзки с Италия, страната, в която се установи след разстрела на съпруга й Илия Павлов и където успя да стане особено близка с премиера и медиен магнат Силвио Берлускони. Затова е започнала да разпродава имотите си.

Само преди няколко дни е обявила за продан апартамент в центъра на Рим, който се намира в дворец, построен през 1800-та година от големия архитект на Апенините Валадиер.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза