Меню

Избрани новини

Клюкарник

Малкия Доган шета из Америка с ново гадже

Илияна Давидова е пленила сърцето на малкия сокол

Синът на Ахмед Доган от два месеца е в Америка в компанията на новата си любов. Наследникът на Сокола – Демир Доган за пореден път се отправи към Щатите, където разпуска в компанията на новата си изгора, научи репортер на LifeOnline.bg.


Дамата се казва Илияна Давидова и двамата са заедно от март миналата година. За нея се знае доста малко, но вече е спрягана за потенциална кандидат-снаха на Доган, още повече, че двамата са почти неразделни.

Илияна от години живее в Америка, а за връзката им се шушука от няколко месеца, след като се появиха снимки от парти в Лондон, от миналата година. Демир бе на рождения ден на свой приятел именно с Илияна, а в светските среди са убедени, че отношенията им са по-сериозни от предишните връзки на Доган — младши.

Досега рядко някоя красавица успяваше да задържи вниманието на наследника на Сокола за повече от няколко месеца, но Давидова успя. В момента Доган — младши и Илияна са в луксозен комплекс в Мексико, където си почиват след дългата туристическа обиколка, която направили, пише "Час пик".

Двамата посетили Гранд Каньон, Лас Вегас, както и различни курорти в Колорадо.

А покрай новата си приятелка, Демир Доган има и ново хоби — фотографията. Той вече дори се похвали с първите си постижения. Впечатлени от таланта му са мнозина негови приятели, а също и бившата му приятелка Гери Малкоданска.

Двамата имаха доста продължителна връзка и мнозина дори очакваха да се оженят. Вместо това двойката се раздели, но останаха приятели.
И дори имат практика да се срещат и да се запознават с новите си половинки.    

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза