Меню

Избрани новини

Звездите

Крещял, удрял и заливал с бира - Анджелина Джоли отново се опитва да съди Брад Пит!

ФБР и закрила на детето не намират доказателства за твърденията на актрисата

 

Въпреки че мнозина може да си помислят, че бракът на 47-годишната Анджелина Джоли и 58-годишния Брад Пит е приключил преди няколко години, това не е така. 

 

Актьорите току-що обявиха, че се развеждат. Съдебните спорове между тях продължават вече шеста година и Джоли отново е започнала да събира доказателства, които да попречат на Пит да получи попечителство над децата.

 

Преди година Брад Пит спечели съвместно попечителство над шестте деца на двойката в дело срещу бившата си съпруга, но Джоли, както се очакваше, обжалва решението. 

 

Този месец актрисата съди Федералното бюро за разследване (ФБР) за отказ да започне наказателно разследване на предполагаемото насилие от страна на Пит над нея и най-големия им син Мадокс през 2016 г.

 

Американските медии обсъждат изтекъл доклад на ФБР, който описва какво наистина се е случило по време на съдбоносния полет от Франция до Лос Анджелис на 14 септември 2016 г. на борда на частен самолет, на който знаменитостите са се качили с шестте си деца.

 

Показателно е, че веднага след това, а именно на 19 септември, Джоли подаде молба за развод. Според доклада Джоли заявила, че тогавашният й съпруг, който бил в нетрезво състояние, я завел до тоалетната, където „хванал главата й, разтърсил я“ и също така я разтърсил за раменете, докато се карали за едно от децата им.

 

Тя твърди, че той е ударил четири пъти тавана на самолета, след което й е казал, че "разваля това семейство". Едно от децата също е било малтретирано вербално, а най-големият син Мадокс също е бил малтретиран физически, когато се е опитал да се намеси в спора на родителите си. 

 

 

Според Джоли по време на полета всички са били тормозени няколко пъти от Пит. Тя заяви, че действията на съпруга й я карат да се чувства като "заложница". Актрисата разказа, че Пит я залял с бира и тя получила наранявания в гърба и лакътя, както и изгаряне на ръката, а съпругът й се отървал с лека драскотина при конфликта.

 

В окончателния си доклад за разследване отделът за децата и семействата на окръг Лос Анджелис заключи, че Пит не е малтретирал физически нито едно от децата си. 

 

Пит беше оправдан и от ФБР, което също не намери доказателства за вината му. Според запознати нямало и най-малкото доказателство в подкрепа на думите на актрисата.

 

До май 2021 г. Анджелина Джоли имаше пълно попечителство над всичките шест деца. Миналата година обаче калифорнийски съдия предостави на Пит съвместно попечителство. 

 

Но Джоли настоя съдията да бъде отстранен от делото, защото имал бизнес отношения с адвокатите на Пит. Това доведе до промени в споразумението за попечителство: Джоли отново получи пълно попечителство, докато Пит получи само частично.

 

След съдебната битка две от децата на двойката станаха пълнолетни. Запознати казват, че Пит е уверен, че бившата му съпруга никога няма да се съгласи на съвместно попечителство и ще продължи да се бори, докато всички деца не навършат 21 години. 

 

Според някои публикации Пит се страхува, че Джоли крои заговор, и настройва децата така че, след като са узрели, да не искат да имат нищо общо с него. Но, според източника, актьорът няма да се откаже от битката.

 

Двойката има шест деца: Мадокс, 21, Пакс, 18, Захара, 17, Шайло, 16, и близнаците Вивиен и Нокс, 14. 

 

Трите по-големи деца са осиновени, по-малките три са биологични деца на двойката.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати