Меню

Избрани новини

Звездите

Дъщерята на Брад и Анджелина се отказа от фамилията на баща си

Шайло е родена момиче, но се самоопределя като момче

 

Дъщерята на американските актьори Брад Пит и Анджелина Джоли няма да използва фамилията на баща си, съобщава The Mirror.


Шайло Джоли-Пит премахна фамилното име на баща си от профила си в социалните мрежи. Изданието предполага, че това е силен удар за актьора, тъй като той има най-топли отношения с 14-годишната си наследница от всички деца на актьорите.

 

"Може би това е знак, че той може да изгуби Шайло [в процеса по развода]. Въпреки че тя не иска да го нарани, това би било сериозен удар за него", - казва източникът на изданието. Той добави, че 57-годишният актьор е много притеснен за децата си и "живее" за тях.

 

 

В момента и шестте деца на двойката живеят с майка си Джоли в имението й в Лос Анджелис. Според вестника обаче те редовно общуват с баща си, тъй като той също изпълнява родителски задължения.

 

През септември 2016 г. Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит. Оказа се, че тя е решила да се разведе с актьора заради разногласия в методите на обучение. Звездната двойка се бори и за попечителството над шест деца.

 

Имаше обвинения в алкохолизъм по адрес на Брад Пит, както и, че е посягал на големия си осиновен камбоджански син.

 

Брад Пит

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза