Меню

Избрани новини

Фен зона

Marvel разкрива нови подробности около филма за супергероите "Вечните" (трейлър)

Премиерата на филма в България е обявена за 5 ноември

 

Студио Marvel публикува финален трейлър за супергеройския екшън филм "Вечните" в канала си в YouTube, където е гледан 25,6 млн. пъти.

 

Видеото разкрива детайлите на сюжета, по - специално основната мисия на Вечните - борбата срещу злите създания Девианти.

 

Следвайки събитията от "Отмъстителите: Краят" (2019 г.), неочаквана трагедия принуждава Вечните да се разкрият и да се обединят срещу най-древния враг на човечеството – Девиантните.Макар и предотвратен от Отмъстителите, опитът на Танос да унищожи половината от живите същества във Вселената има сериозни последици

 

Демонстрират се и свръхсилите на главните герои - лазерния погле на Икарис (Ричард Мадън), както и златният меч на Тена в изпълнение на Анджелина Джоли, която разрязва топка вулканична маса.

 

Сюжетът на "Вечните" разказва за представителите на расата на генетично подобрени извънземни супергерои, които тайно живеят на Земята. 

 

Главните роли в проекта са изпълнени от Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тена, Джема Чан като обичащата хората Серси, Кумейл Нанджиани като притежаващия

космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супербързата Маккари.

 

Участват още Брайън Тайрий Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрата духовна лидерка Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг.

 

Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар - Дейн Уитман, който не е част от Вечните.

 

Снимките са осъществени през юли 2019-февруари 2020 г. във Великобритания, Испания (Канарските острови) и САЩ.

 

В разпространение ще бъде от 28 октомври 2021. Премиерата в България е обявена за 5 ноември.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза