Меню

Избрани новини

Клюкарник

Конкурсът „Мис България“ бил менте! Ето кой ще ни представи на „Мис свят“ в Лондон

Радинела ще ходи на конкурс в Грузия

Конкурсът за най-красива нашенка „Мис България“ се оказва менте и няма правата да изпрати победителката си на истинския конкурс „Мис Свят“.

Ново коронованата миска ще се яви не на световен финал за красота, а... в Грузия, на конкурс, организиран отново от Ирина Папазова, която държи марката "Мис България".


Адреналинката Радинела Чушева - победителка в „Мис България“ 2019, ще се състезава с момичета от няколко държави в „Мис Планет“ и никак не е чудно да спечели и него. Доказателство за конфликта на интереси е фактът, че и двата конкурса – „Мис България“ и „Мис Планет“, са регистрирани от Папазова и нейния покоен бивш съпруг на един и същ адрес, сочи справка в Патентното ведомство, пише ежедневник

 

Припомнете си, че изборът на новата "Мис България" предизвика вълна от противоречиви коментари в социалните мрежи заради многото хирургично козметични корекции. Сега стана ясно, че 23-годишната софиянка няма да представя страната ни на "Мис Свят".

На "Мис Свят" в Лондон на 14 декември родната красота ще представи Марго Купър - "Мис България Свят 2019".

Тя е на 26 години, а вече е носителка на няколко титли от международни конкурси за красота. Като най-значима обаче определя тази на "Мис България Свят 2019".

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MISS WORLD BULGARIA 2019 (@margo.cooper) наНое 20, 2019 в 11:48 PST

 

Реално името и по документи е Маргарита Коприянова. 

"Майка ми е българка, но тя е живяла почти целия си живот в Русия. Така че аз съм второ поколение българка, която живее извън пределите на страната. За жалост, почти през целия си живот съм говорила на руски. Започнах да прекарвам повече време тук и да уча езика, но най-много искам хората да могат да ме разбират. А това става в момента чрез английския език" - така обяснява тя защо не говори добре български език.

През годините Марго е работила най-различни неща, обиколила е 36 държави. Живяла е в Индия, Дубай и Италия. В момента живее в Лондон и учи второ висше образование - психология. Има собствена компания за лайфкоучинг и така помага на хора да развиват себе си. Издържа се сама.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MISS WORLD BULGARIA 2019 (@margo.cooper) наНое 19, 2019 в 9:52 PSTLifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза