Меню

Разцъкай

Парад на красотата в Обзор! Тази вечер избират топ лицата на родната Ривиера!


Конкурсът започва след обед от плажа и завършва след полунощ в Club Anno Domini

В разгара  на лятото и парещите слънчеви лъчи, кметство Обзор, Club Anno Domini и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища – „Mис и Mистър Обзор – 2019“.

Ол инклузив емоцията  ще бъде представена тази вечер - 9 август, в две части.

Първата е от 15 часа на Южния обзорски плаж пред  Куба бийч бар, и втора, финална част от 23.00 часа в лятната Катедрала на нощния живот на Обзор-клуб Анно Домини.

Модният  пърформанс  се провежда под генералната опека на кмета на град Обзор- Христо Янев.

В шоуто през деня на плажа ще има и ефектна демонстрация на колоездачния клуб от Обзор. Байкърите от китния черноморски курорт са истинска гордост с националните си успехи за своите съграждани.

„Мис и мистър Обзор“ присъства в културния и нощен живот на туристическия град вече 21 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата, и стандартите за единствена и нескончаема „разходка на модни закачалки“.

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета.

За да влезете в хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му,  в деня на шоуто, на  9 август, петък, от 15,00 часа на Южния обзорски плаж пред Куба бийч бар. Финалът в 23,00 часа в Анно Домини ще е зашеметяващ!

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Обзор-2019  е Национална модна агенция Идея Прима-Варна. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев.



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар