Меню

Разцъкай

Кандидатките за „Мис Варна 2019“ се върнаха в ерата на комунизма! Срещнаха се с Тодор Живков и други световни лидери! (снимки)


Красавиците бяха специални гости на „Ретро музей“ - Варна

Участничките в конкурса Мис Варна 2019 посетиха единствения по рода си в света Ретро музей, който се намира в морската ни столица, научи репортер на LifeOnline.bg.

За момичетата беше истинско предизвикателство да видят  различни експонати от непознатият за тях период на социалистическия строй между 1944 – 1989 г. и да научат интересни факти от българската история.

Красавиците позираха с огромно вълнение и ентусиазъм до уникалните ретро автомобили и мотоциклети, а възможността да се докоснат до недостъпните за повечето посетители експонати се превърна в незабравим спомен.

Най – голям интерес обаче предизвикаха фотосесиите с Бойко Борисов, Лили Иванова, Тодор Живков, Криско и много други известни личности, които макар и восъчни изглеждаха съвсем като живи.

Като част от подготвителният етап на конкурса бе и ежегодната благотворителна инициатива,  организирана от екипа на Агенция  VIP Fashion Group  и насочена към ДОМА за МЕДИКО - СОЦИАЛНИ ГРИЖИ за ДЕЦА във Виница.

Част от подаръците за децата приготвиха самите участнички в Мис Варна - книжки, плюшени мечета, играчки и много лакомства, а основните дарения са от партньорите на събитието.

Зрителите на Мис Варна 2019, който ще се проведе на 22 август в зоната на Пристанище Варна, пред клуб Senso, ще станат свидетели, както на грандиозен спектакъл, така и на видео материал отразяващ целият подготвителен период на момичетата.

LifeOnline.bg е медиен партньор на събитието!

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар