Меню

Избрани новини

Риалити

Кой ще бъде водещ на „Биг Брадър“ - Башар или Мон Дьо?

За ко водещи са спрягани Нели Атанасова и Алекс Богданска

 

В голяма чуденка са продуцентите на предстоящият сезон на „Биг Брадър“, издава източник от коридорите на NOVA.

Голямата дилема е, кой е най подходящ за водещ и коя да бъде неговата партньорка.

Докато подреждат сложния пъзел от имена, които покриват критериите, от предаването за Най-наблюдаваната Къща се спират на два варианта. Мариян Станков – Мон Дьо и Нели Атанасова или Башар Рахал и Алекс Богданска за водещи на „Биг Брадър“.

В крайна сметка от продукцията променят първоначалния си избор и заменят Мариян Станков – Мон Дьо и Нели Атанасова с Рахал и Богданска, пише столичен ежедневник.

„Биг Брадър“ ще започне точно на 16 септември и ще свърши около Коледа. Все още се обсъжда точният формат, но според източник на LifeOnline.bg трите месеца ще са разделени.

АНКЕТА: Кое от риалити предаванията очаквате с нетърпение през есента?

Първо ще има обикновен Биг Брадър за месец, победителят в него ще остане и следващия месец и ще съжителства с по-известни в нещо като ВИП, а накрая предстоят още 30 дни All Stars.

Целта на тази схема е сезонът да се превърне в празник за феновете на реалитито, след като това е завръщане след 6 години пауза.

Скоро се очаква официално да бъдат обявени и имената на тези, които ще влязат първи в Къщата. Разговори и кастинги се водят още от пролетта, но нито едно име не е напълно сигурно до последния момент.

Трикът на продуцента се състои в това, че договорите се подписват само от участниците, а Продуцентът слага своя параф на документа едва в деня на влизането на всеки участник.

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза