Меню

Избрани новини

Риалити

Готвачката Божана се поболя след "Сървайвър"

Кацарова се чувстваше заредена след предаването, но сега има проблем.

 

Вече три месеца готвачката Божана Кацарова се бори с инсулинова резистентност, сподели тя със своите последователи.

 

"Често основата на много проблеми се крие на хормонално ниво и няма магическа инжекция, която може да те “фиксне” за ден … необходим е доста по цялостен и холистичен метод на лечение и преди всичко лекар, който така да се каже да ти влезе в положението.

 

Ако темата ви вълнува ще разкажа още, при мен диагнозата беше инсулинова резистентност (в следствие на стрес и 52 дена глад в Survivor) МА МНОГО МИ БЕШЕ ГАДНО, но вече не ми е", написа победителката от „Мастършеф“, която има опит с риалити предаванията, защото участва и в "Биг Брадър".

 

 

Инсулинова резистентност е състояние, при което клетките в мускулите, мазнините и черния дроб не разпознават правилно инсулина, който им носи глюкоза. Това означава, че не могат да използват глюкозата от кръвта за енергия. За да компенсира този недостиг, панкреасът произвежда повече инсулин. След известно време този механизъм на компенсация започва да изморява панкреаса и той постепенно изчерпва собствените си функционални механизми. Така глюкозата не може да бъде усвоена добре от клетките, тя остава в кръвта, в резултат на което говорим за повишени нива на кръвна захар, обясняват от HotNews.bg.

 

Маса почитатели на гръмогласната Божана се оплакаха от същия здравословен проблем и поискаха повече подробности за лечението й. Не липсваха и шегобийци, които пък се поинтересуваха от голата рокля, с която готвачката е на снимката. Дрешката стана хит на лятото и вече няма ВИП-аджия, който да не я носи.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза