Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жената на Благо го закопа след развода: Дано най-сетне да си купи апартамент!

Красавицата има предложение, какво да прави той с парите от „Сървайвър“

 

Благо Джизъса и Поли са вече официално разведени от Софийски районен съд районния съд в София.

 

Футболистът, който се окичи с победата от "Сървайвър" и вече бившата му съпруга се явиха в Бракоразводната колегия в Районния съд с по един адвокат под ръка и си сложиха подписите на споразумението за развод пред премрежения поглед на Темида.

 

По думите на Поли, тя няма никакви претенции към Благой въпреки голямата му печалба от 450 хиляди от участието му в риалити шоуто.

 

Полина изказва и надежда, че най-накрая Благой Георгиев ще отдели средства да си купи апартамент.

 

В съдебната зала Полина наистина не изрази никакви претенции към пачките на Джизъса. Футболния Дон Жуан също не пожела нищо от нея и двамата си взеха последно сбогом.

 

Припомняме, че Благой и Полина сключиха граждански брак в началото на 2022, а сватбеното им тържество се състоя на 26 юни миналата година в семейния хотел на Булката във Велинград.

 

В края на миналата година стана ясно, че нещата в семейството въобще не вървят по мед и масло. През април младата булка пожела да се разведе с мъжа си. По това време той бе на самотен остров в Карибското море, докато участва в "Сървайвър". След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещнаха няколко пъти. Основната тема на разговора е официализирането на развода им.

"Когато Благой разбра, че искам развод, поговорихме, но решението ми беше окончателно. Вече съм го обявила и съм си преценила, че не може да сме заедно повече. Благо, разбира се, беше изключително изненадан. Попита ме защо искам развод и други неща по темата, а аз му обясних. Накрая подписа споразумението за развод по взаимно съгласие и мълчеше през цялото време", разказа Поли миналия месец, след като стана ясно, че с брака им е свършено.

 

Тогава младата красавица хвърли и бомбата, че двамата с Благо никога не са се разбирали, и щастието, което представяха в социалните мрежи е било пълна измама.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза