Меню

Избрани новини

Фен зона

Заплахата е сериозна - Помните ли Джорджано? Той се завръща на сцената! (видео)

Пеещият планинар има амбицията за нов музикален проект

 

„Звездата“ на Джорджано залезе след участието му във Вип Брадър, когато Луна извади наяве кирливите му ризи. Сега обаче, той заплашва да се завърне на „музикалната сцена“ с ново парче.

 

По негови думи той открил магията на планината и така музиката останала на заден план.

 

Мирослав Стоянов, както е истинското име на Джорджано, успя да натрупа популярност с фалшивото си мънкане, което той нарича пеене и разсмиваше всички с факта, че се самоопределяше като истинска звезда, и не разбираше тези, които се опитваха да му обяснят, че не може да пее и не става за нищо – класически пример на ефекта Дънинг-Крюгер (виж тук).

 

Сега Мирослав е планинар и се е отдал на преходи сред природата. Успял е да направи три европейски пешеходни маршрута Е-3, Е-4 и Е-8, хвали се изпълнителя на „Отиваме на купон“.

 

 

Въпреки временното му отклонение от музикалния път по планинската пътека, той отбелязва, че феновете му го помнят и вече дори ходи на преходи с тях.

 

Джорджано разказва, че тези преходи изискват предварителна подготовка и затова не му остава време за музиката, но подчертава, че за него тя е на първо място.

 

Разкъсван между хобито и „творчеството си“, той все пак признава, че планината има много специален чар, до който успял да се докосне. И допълва, че не ползва услугите на водачи или тур агенции - всичко си организира сам, което било доста вълнуващо и отговорно.

 

Голямото  приключение започвало още с избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, екипировката, споделя пеещият планинар пред столичен ежедневник и допълва, че самата подготовка го кара да се вълнува, а когато се прибере е пълен със спомени.Роденият в Стара Загора артист прави сравнение със сценичните си изяви, при които било много различно. Те се превърнали в работа без емоции и приключение, но въпреки това музиката била  животът на Стоянов.

 

Оказва се, че все пак музикалната му звезда не е залязла, както повечето се надяваха. Продуктивният „творец“ правел по някоя друга песен годишно, но творбите му още не са достигнали до армията от почитатели на неговото изкуство.

 

Купоните също не са останали съвсем в миналото за игривия Джорджано, който заплашва на финала, че обмисля да направи нови „музикални проекти".

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза