Меню

Избрани новини

Звездите

Киану Рийвс отива на съд заради преследвач (видео)

Сталкърът твърди, че има връзка с актьора

 

Киану Рийвс (58) се жалва от мъж, който го преследва, влиза на територията на дома му и е обсебен от това да доказва, че двамата с актьора са роднини.

 

Адвокатът на звездата от „Матрицата“ Матю Розенгарт е подал съдебно искане за ограничителна заповед за защита на актьора и неговата партньорка Александра Грант. 

 

Според Рийвс 38-годишен мъж на име Браян Диксън ги безпокои от месеци.

 

Киану е наел частен следовател, за да разследва Диксън, според правни документи, получени от TMZ. Преследвачът се появил няколко пъти в къщата на актьора, без да е поканен.

 

Диксън нахлувал в частна собственост шест пъти между ноември и януари. Първият път на 5 ноември влиза през страничната порта и заспива в задния двор. 

 

Киану Рийвс

 

Рийвс разказва, че мъжът се е опитал да проникне в имота му отново съвсем наскоро - на 20 януари, но този път се е намесила полицията.

 

Твърди се, че на следващата сутрин Диксън се е върнал и е оставил "подозрителна" раница в парцела на Киану, за която актьорът каза, че съдържа комплект за ДНК тестове. 

 

„Очевидно е искал да използва този комплект върху г-н Рийвс в луд опит да докаже, че са роднини“, каза адвокатът.

 

Правният екип на Киану казва, че Диксън не познава актьора, но са разкрили някои смущаващи факти. Например той вече има издадена заповед в Роуд Айлънд за предполагаемо проникване с взлом с престъпни намерения, притежание на инструменти за кражба с взлом и вандализъм.

 

Нещо повече, екипът на Киану твърди, че Диксън продължава да публикува подозрителни съобщения в социалните мрежи, наричайки себе си "Джаспър Кийт Рийвс", и възнамерява да прехвърли всичките си "права" на актьора и да направи Киану "отговорен" за него.

 

Съдията издаде временна заповед, забраняваща на Диксън да се доближава до Киану и Александра на по-малко от 100 ярда (91,44 м).

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза