Меню

Избрани новини

Пикантерии

Киану Рийвс остава бездетен

Киану Рийвс

През 2017 г. излиза филмът "Репродукция", в който актьорът играе учен, обсебен от идеята да си върне семейството загинало при инцидент

Любимецът на милиони жени Киану Рийвс сподели, че се е примирил с факта, че ще остане без наследници. Попитан не иска ли да има семейство, 52-годишният актьор заяви:

"Прекалено е късно. Свърши се. Аз съм на 52. И знам, че няма да имам деца."

Основната причина да няма семейство досега и да се е примирил с факта, че няма да има деца, са две трагични случки в миналото, които го белязват за цял живот.

През декември 1999 година тогавашната му приятелка Дженифър Сайм ражда дъщеря им Ава, но бебето така и не проплаква. Бебето се оказва мъртвородено. Месец по-късно половинката му Дженифър загива в автомобилна катастрофа, пише Ескуайър.

Преди няколко години медиите разпространиха информации, че актьорът обмислял дали да не си осинови дете и да си го отгледа сам, понеже няма жена до себе си. Явно се е отказал и от тази идея.

В коментар на факта, че хората имат деца на всяка възраст, и че, например, музикантът Мик Джагър наскоро се сдоби с още едно дете, Рийвс каза, че Джагър не е подвластен на времето.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати