Меню

Избрани новини

Риалити

Йосиф Сърчаджиев още не е гледал постановката на дъщеря си: Ако ме покани, може и да отида! (видео)

„Знам, че една от основните фигури в постановката съм аз“, казва бащата на Александра

 

Актьорът Йосиф Сърчаджиев е склонен да отиде и да гледа моноспектакъла на дъщеря си Александра.

 

Но 78-годишният актьор и режисьор поставя условие да получи покана

 

Пред столичен вестник той уточнява, че е запознат с моноспектакъла, който дъщеря му от покойната Пепа Николова изнася и е наясно, че в него той е една от основните фигури.

 

Чувах, че играе живота си, но аз напоследък много не гледам театър. Правя своите неща, дори и политиката спря да ме интересува“, споделя още актьорът.

 

Преди това дъщеря му Алекс изрече силни думи за баща си, без упрек към него, че е израснала сама без фигурата на бащата и само с грижите от майка си.

 

Йосиф напуска Пепа, когато Алекс била на годинка.

 

За липсата на всякакви отношения с биологичния си баща актрисата разказва в своя моноспектакъл „На живо“, който й донесе небивал успех през годината.

 

„Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които споделям за него, са разказани по възможно най-деликатния начин. Аз не го обиждам.

Всеки има своя история, всеки решава как да изживее живота си. Простила съм всичко на баща ми. Знам, че това е неговият избор и нямам право да му се сърдя.

Неговите очи няма да ги видя в публиката, нека бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците. Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм здраво стъпил човек на земята.

Но ако дойде да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере много неща за мен, сподели по-рано в интервю актрисата.

 

 

Самият баща признава, че не поддържат връзка.

 

Тежи ми, че не си говорим с дъщеря ми Александра. Не съм я гледал и по телевизията, защото следя само новините, нищо друго“, каза Сърчаджиев преди време.

Той уточнява и че през годините не се чувства като добър родител и за другите си две деца от другата си жена Райна, с която живее и до днес.

 

„Добре че всички те израснаха добри хора, защото от работа нямах много време да им обръщам внимание. Но продължавам и днес да се боря с демоните си“, откровеничи Йоско.

 

От своя страна вдовицата на Иван Ласкин неведнъж е казвала, че в живота й всяко зло е за добро.

 

„Може би заради това станах толкова самостоятелна и дисциплинирана от малка. Никога не съм разчитала на някой да ме бута. Най-лесно е мама и тати да са ти „път в живота“, но те са до време. И когато те си отидат, а си свикнал да получаваш всичко наготово, просто ставаш негоден за живота“, разсъждава красивата Алекс.

 

Днес тя учи на същото и дъщеря си София. Опитва се да й обяснява, че никога не може да получи всичко, което поиска, и допълва, че не е от родителите, които се оставят да бъдат командвани от децата си.

 

„След като Иван си замина, аз станах и баща, и майка. Човек трябва да направи, да даде нещо, за да получи.

Наясно съм, че София сега не разбира много от нещата, които й говоря, но като порасне по-голяма, те със сигурност ще останат някъде в главата й. И тогава ще разбере.

Така съм била и аз – много пъти не съм разбирала какво ми казва, но тя все ми викаше: „Един ден, като имаш дете, ще разбереш!“, и сега е точно така“, разсъждава Александра Сърчаджиева.  

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза