Меню

Избрани новини

Клюкарник

И Мария Илиева го отнесе заради пияната Белослава (видео)

Изпълнителката на „Нищо“ бе обвинена в лицемерие

 

След като рожденичката Белослава бе изловена да шофира пияна, Мария Илиева включи режим "приятелка-колежка", но отнесе мощно неодобрение.

 

След като изтрезня, певицата Белослава намери думи да се извини за провинението си, наричайки го „грешка“, чрез Фейсбук.

 

Под публикацията светкавично се занизаха съпричастни послания от фенове и приятели. Сред тях се открои и това на Мария Илиева, която й написа:

 

"Обичам те безусловно! Всичко ще бъде наред.", сякаш нищо лошо не се е случило. Думите й обаче не просто възмутиха общността, но и предизвикаха лавина от гневни реакции към двете изпълнителки.

 

За мнозина изказването на Мария Илиева прозвуча дори неискрено, тъй като в музикалните среди се знае, че двете с Белослава никога не са били първи дружки.

 

А хора от бранша дори си спомнят, че Илиева неведнъж се е изказвала с укори към колежката си, заради ниските хонорари, на които поема ангажименти, и така подбивала и нейната цена.

 

 

Освен това отношенията на двете съвсем били охладнели, след като заради Белослава Мичона (както я наричат дружките й) изтървала добре платен рекламен договор с известна марка автомобили – отново след дъмпинг от Белослава.

 

Въпреки това, Мария Илиева лицемерно заяви обичта си към Белослава, но по грешния начин.

 

"А вас ви харесвам ужасно много, ама всички ли сте се наговорили да се правите, че нищо не е станало?!", възмутително реагира Евгения Благовестова на коментара на Мария във Фейсбук.

 

И за ужас на изпълнителката не е единствена. "Отвратена съм!", отговаря на Илиева друга дама, а трета пък направо я закопава:

 

"Кое трябва да бъде наред? Следващият път редовите полицаи да знаят, че не трябва да бъде притеснявана госпожата ли? Имате две деца, как не ви е неудобно да подкрепяте човек, който пиян се е качил да кара? Ако недай Боже, утре вашето дете стане жертва на такъв човек, пак ли ще напишете, че всичко ще бъде наред? Доста лицемерно поведение, г-жо Илиева."


Упрекът на коментиращите не е единствено към Мария Илиева.

 

"Целият български шоубизнес е излял доста инфантилно любовта си под този пост, все едно Белослава е жертва и невинна в ситуацията", отсича непозната потребителка на социалната мрежа.

 

Самата Мария Илиева е голям почитател на бялото вино и пивото, и често се отдава на киазашки запои. За щастие досега не е залавяна почерпена зад волана.

 

Няма как да не отбележим, че списъкът на родни знаменитости с проблеми по тангентата закон – алкохол е прекалено дълъг за да се изброят, но все пак ще трябва да им направим каталог.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза