Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бебе донорът на Мария Илиева се ожени за наполовина по-млада от нея красавица (снимка от храма)

Певицата не е била сред поканените на венчавката

Последният (известен) мъж на Мария Илиева се ожени, но не за нея.

Бившият футболист Георги Михайлов е сключил брак миналата неделя, 7 юли, за настоящата си изгора Владислава, съобщи ПИК. 

Церемонията се е състояла в София, макар Михайлов и семейството му да живеят предимно в Белгия.

Там родителите на Георги развиват собствен бизнес. За церемонията от Америка е пристигнала и сестрата на младоженеца - Виктория, която бе първата българка в колежанската футболна лига на САЩ. Като студентка тя носеше екипа на "Хартфорд Юнивърсити", а у нас е играла за дамския "Олимпия" (София), девическия и женския национален тим.

От сватбена снимка, направена в столичен храм след църковния брак, която колегите от ПИК публикуваха, се вижда, че церемонията е била подчинена на цветови дрескод синьо и жълто.

Само младоженецът е извън „протокола“ с черен костюм. Прави впечатление, че в жегата под сакото Георги е и с елек, а папионка "души" врата му, за това пък е пропуснал чорапите на официалната си форма.

Според информатор на LifeOnline.bgГеорги вече очаква второ дете от младата си съпруга, което за разлика от първото планира да отгледа в семейна идилия.

Разбира се, 40 годишната майка на първия син на младоженеца, не бе забелязана на събитието, тъй като логично не е сред поканените на милото семейно тържество.

Краткият романс на певицата с Георги приключи още в началото на бременността и, а скоро след раждането на бебето Александър Илиева официално призна, че го отглежда без баща му.

Съпругата на осеменителя на Мария Илиева е с 16 години по-млада от нея.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати