Меню

Избрани новини

Клюкарник

Обрат по делото! Ето как пиянката Белослава ще се спаси от затвора

Според прокуратурата дрегерът не бил надежден

 

Изглежда, че имаме неочакван обрат по случая на почерпената рожденичка Белослава.

 

От Софийската районна прокуратура са изискали от полицията всички материали и справки по случая, но не знайно как са открили разминавания.

 

Едно такова е, че дрегерът, на който е духала звездата около 4:30 ч в нощта след рождения си ден в столичния квартал "Княжево" е отчела 1,25 промила алкохол, според разпространената информация.

 

В този случай Законът за движение по пътищата не предвижда наказателната отговорност да бъде заменена с административнонаказателна и във всички случаи ще бъде образувано досъдебно производство, което може да завърши със споразумение или с присъда (осъдителна или оправдателна).

 

Наказанията са лишаване от свобода от една до три години и с глоба от двеста до хиляда лева.

 

Това обаче при Белослава нямало как да се случи, тъй като дрегерът, предоставен от ченгетата, изведнъж се оказал, че е без задължителната пломба, което поставя под въпрос достоверността на данните от него.

 

 

Как и кога е „паднала“ пломбата не е ясно, но заради това прокуратурата не е намерила достатъчно основание, за да повдигне обвинение в съда срещу звездата и наказателно производство няма как да има.

 

Първоначално излезе информация, че са взети и кръвни проби от певицата, за да се установи с по-голяма точност промилите алкохол, но по-късно се оказа, че тя е отказала да направи такива изследвания.

 

След като най-накрая изтрезня, Белослава се извини за постъпката си, като така си призна, че е шофирала под въздействието на алкохол, но очевидно присъдата ще ѝ се размине, и ще остане  само шумотевицата в медиите.

 

А от случващото може да си извлечете поука и тя не е „Не карай пил“, а „Не давай кръвна проба, пломбата на дрегера все някак си ще „падне“…

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (2)

Смях в залата Е, какво пък толкова - "паднала" е пломбата, случва се на (не)всеки.
13.07.2023 15:16 / Отговор
Белослав Скапана ДС връзкарка, да й сера в устата.
12.09.2023 16:27 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза