Меню

Избрани новини

Риалити

Гала в трепетно очакване на бебе!

Поне две звездни бебета се очакват да се родят всеки момент

 

Георги Блажев от панела на Гала цяла сутрин седи в родилното и излъчва за предаването „На Кафе“. Новата му приятелка всеки момент трябва да го дари с второ дете, а всички от екипа са изключително развълнувани.

 

Двамата с половинката му Ива очакват момиче, което са решили да кръстят София.

 

"Няма да асистирам, слава Богу. Гала, тук съм зад кулисите на най-важния спектакъл в моя живот. Искам да ти покажа основната героиня в него", каза той и обърна камерата на телефона към партньорката си.

 

"Много съм добре, Гала. Не се притеснявам, мобилизирала съм се, стегнала съм се. Но съм се притеснила за Георги, който реши да присъства на раждането. Малко ми е по-притеснено за него", каза с усмивка Ива, за решението на мъжа й в крайна сметка да е с нея в родилното, нещо, което отначало твърдо отказвал.

 

"Първо като дойдох тук супер неочаквано рухнах, разплаках се, и ми се стори в последния момент много лицемерно аз да го направя по най-приятния за един мъж начин това бебе, а тя тук да се мъчи, да я боли, да реве, пък аз да съм навън да пия кафе и да си цъкам на телефона. Не е ОК. Затова тук има едно хубаво столче, има завеса, няма да гледам, но така мисля, че ще я подкрепя", сподели Блажев. 

 

Родилката разкри, че взела хапчета за стимулиране на раждане, понеже София не бърза да излиза. Сутринта имала леки контракции, но не се знае кога дъщеря им ще е готова да поеме първа глътка въздух.

 

 

Друг щастлив татко ще се пръкне също в следващите дни – Ненчо Балабанов.

 

Актьорът, който от този тв сезон се изявява и като тв водещ, също като Блажев ще става баща на дъщеря.

 

Съпругата му Катрин вече е в края на бременността и се подготвя за раждането като посещава лекции за бъдещи майки. Терминът ѝ е в тези дни, така че бебето може да се появи на бял свят всеки момент.


То ще е първа рожба за Катрин и втора за Ненчо. Русева съобщила по изключително специален начин за бременността си. Ненчо пък признава, че като научил зяпнал и 10 минути не осъзнавал какво щастие го е сполетяло.

 

Бъдещата майка запазила места в ресторанта, който посетили след сключването на гражданския брак, а на актьора и през ум не му минавало каква изненада го очаква. Синът му Богомил също останал много изненадан от радостната вест и очаква с нетърпение появата на бебето на бял свят.

 Двойката все още обмислят име за детето като за момента вниманието им е насочено върху няколко варианта. На окончателния обаче ще се спрат след раждането на бебето. Семейството вече е получило първите подаръци за дъщеря си от сестрата на Катрин, която им е подарила дрешки. Започнали са и с покупките като вече имат налични люлка, бебешка количка, биберони и шишета.

 

Макар актьорът да говори с много любов за очакваната дъщеричка, не пренебрегва и сина си, който догодина ще е абитуриент.


Баблабанов и бившата му съпруга Ралица, взели решение да се разделят през 2014 г., когато усетили, че бракът им е изчерпан. Актьорът не крие, че тогава преживял много тежък период. В този ред на мисли много се надява вторият му брак да е успешен и да издържи на житейските изпитания.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза