Меню

Избрани новини

Риалити

Помните ли Жаси от „Сделка или Не“? Ето как изглежда в очакване на четвърта рожба! (снимка)

Милионерската съпруга се поддържа с диети и тренировки

 

Със сигурност помните лъчезарната асистентка на Румен Луканов Жасмина Тошкова - Жаси. След окончателното спиране на шоуто през 2018 Жаси потъна в забвение, но широката усмивка и грацията на газела не са я напуснали и до днес.

 

Преди броени дни изкусителната блондинка представи по нестандартен начин новината, че ще има четвърто дете.

 

Ексмоделката е подредила в редица трите си хлапета, номерира ги и изненадващо се поява с голям корем, върху който носи цифрата 4.

 

Жасмина Маджид, каквато е фамилията на хубавицата по мъж, отказва да сподели в кой месец е, но като мнозина подозират, тя е на финалната права на бременността си и отново скоро ще е в родилното.

 

Именити манекенки като Ирен Онтева и Виктория Капитонова се надпреварват да поздравят Жаси, а към тях се присъединяват неизброимо количество почитатели, които се радват на семейното й щастие.


Жаси изгря като асистент и ко-водещ в "Сделка или не" на малкия екран през 2005, но след свалянето на шоуто от ефир наблегна на своето образование и вече може да се похвали, че е доктор по икономика.

 

Посветена на семейството си в три поредни години Жаси роди две момичета и едно момче на сирийския милионер Ариф Маджид. Баща й е професор по инженерни дисциплини, а сестра й е доктор в областта на маркетинга.

 

"Най-нормалното нещо е и аз да стана доктор", смята грацията, която междувременно се разкраси с куп операции и изглежда повече като тийнейджърка, отколкото като майка на три и скоро на четири деца.


Тя е споделяла, че поддържа форма с тренировки вкъщи, като дори си е купила и бягаща пътечка. Освен това спазва строги диети, за да има грацилно и секси тяло.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати