Меню

Избрани новини

Клюкарник

Синът на Ненчо Блабанов му одрал кожата – вижте 15 годишния тийнейджър днес! (снимки)

Детето е от връзката на актьора с бившата му жена Ралица

 

Ненчо Балабанов показа порасналия си син Богомил, който е единственият му наследник и който поразително прилича на баща си.

15-годишното дете на актьора е от брака му с 11 години по-голямата Ралица, преподавател по музика. Тя е единствената, с която Балабанов има брак.

 

Двамата живеят заедно само няколко години и пътищата им се разделят, а телевизионерът остава семейното жилище на бившата си половинка, която отглежда Богомил и дъщеря от предишния си брак.

 

Ненчо, Ралица и порасналият Богомил

 

„Никой не иска да се разделя и да оставя другия с усещането, че е прецакан. В миналото хората са били много по-внимателни и затиснати от предразсъдъци тип „Какво ще кажат другите?“.

Стояли са на сила заедно да пазят един изкуствен баланс в отношенията Не съм привърженик на това“, споделя Ненчо.

 

Балабанов изживя бурна връзка с певицата Йоана Драгнева, която днес се радва на първото си дете от телевизионен водещ. Двамата така и не стигнаха до брак, а към днешна дата Ненчо отрича да има сериозна връзка.

 

Той обаче има желание за още деца. Богомил е наследил артистизма на баща си. Пее, танцува и има страхотно чувство за хумор. Ако синът му Боги реши да тръгне по неговия път с актьорството, дублажа на анимации и ангажиментите в телевизията, той би го подкрепил.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза