Меню

Избрани новини

Клюкарник

Риалити звездите Сами и Мила чакат второ дете!

10 месеца след раждането, Мила отново е бременна

 

Сами Хосни, който се прочу покрай участието си във „Фермата“, и половинката му Мила Савова – участник в „Сървайвър“ съобщиха, че са в очакване на втора рожба.

 

Тарек, първородния син на двойката, държи снимка от видеозон, с такава публикация риалити героите анонсираха радостната новина, а под поста написаха:

 

„Компанията се разширява и отворихме нова длъжност. Настоящият шеф - Тарек, очаква появата на новия си съдружник в края на март 2024 г. Заедно ще оглавят семейството и най-накрая ще въдворят ред“.

 

От написаното става ясно, че Мила е в началото на бременността си и чакат появата на бебето напролет.


„Много съм щастлив. Беше някъде преди месец и когато се прибрах вкъщи вечерта, Мила ми каза да отида да видя Тарек, че спал, но имал подарък за мен. Приближих се и видях в ръчичките му положителен тест за бременност. Не мога да ви опиша какво щастие изпитах да видя първородния си син да стиска теста, че ще си има братче или сестриче“, споделя Хосни пред „Телеграф“ и допълва, че все още не знаят какъв е полът на детето, защото е рано, но до 2-3 седмици ще стане ясно и това. Щастливият татко беше категоричен, че бебето е абсолютно планирано и чакано.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза