Меню

Избрани новини

Клюкарник

Елена Йончева бори депресия с шопинг? Пръска депутатски пачки в мола!

Понаедрялата журналистка сменя гардероба, дрехите не й стават

Жестока мъка е налегнала Елена Йончева. Бившата журналистка и депутатка видимо е напълняла и се е състарила, научи LifeOnline.bg.

От доскорошната топ форма на Елена няма и следа. Напоследък тя се е закръглила и й се наложи спешно да си обнови гардероба.

Бившата изгора на Сергей Станишев е забелязана да пазарува в столичен мол, където цените не са от най-ниските. От шопинга Йончева си тръгна с пълни торби чисто нови дрехи, за които явно бе похарчила сериозна сума.

Когато си депутат е трудно с облеклото. Нито да носиш скъпи дрехи — да не кажат, че пръскаш пари, нито да се обличаш все едно си излязъл от пазара. Йончева не е от най-суетните, но се старае да изглежда приемливо. Панталоните й са любими, нямам спомен да съм я виждала с рокли или поли”, споделя колежка.

„През последните месеци обаче натрупа много килограми и това я измъчва, тя не е свикнала, разкрива още близка колежка на Йончева, пише „Ретро”, цитиран от ХотАрена.

Журналистката многократно се заканвала, че ще спортува повече, но тъй като работата й била зад бюро или да пътува с кола, въобще не й се получавало.
От стрес пък апетитът й се отворил и си хапвала постоянно. А умората и голямото напрежение започват да й се отразят.

Особено покрай делата, които се водят срещу нея и които тя води срещу премиера Борисов.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза